Det er det samme hvert år – og hvert år forstår jeg det ikke. Hvert år går folk shop-amok i supermarkederne onsdag før Påske og så igen lørdag. Fordi butikkerne ellers har lukket i to dage. TO dage. TO!

Folk opfører sig som om det vitterligt ER den sidste nadver. Men det er det jo ikke. Man behøver ikke gå i panik bare fordi der er lukket i to dage. Og selvom jeg måske kan syne heldig med en Fakta nede om hjørnet, der altid er åben, så er det jo lige meget, når alle har været forbi at raide den, som om jorden går under lige om lidt.

Lørdag udbrød der endda panik i Viborg:

Jeg er med på, at mange holde påskefrokoster osv. Men jeg nægter at tro på, at al hamstring går til overdådige påskefrokoster og -fester. Det er fordi danskere er et særligt idiotisk folkefærd, der pr. automatik går i panik ved tanken om at supermarkedet er lukket et kort øjeblik – og det skal I holde op med! Så vi andre kan få lov at købe normalt ind og få vores mælk til kaffen.

Jeg tør slet ikke tænke på, hvor åndssvagt det hele bliver, hvis der rent faktisk kommer konflikt. Bare tænk på sidste gang, hvor vi begyndte at hamstre gær…