2017 er nu overstået, og selvom året var godt på mange måder, så er jeg ikke ked af at vi er videre. For det på personlige plan blev overskudskontoen i dén grad overtrukket i nogle turbulente måneder. Men alt det er forhåbentlig historie nu.

2018 er startet med at springe ud som selvstændig. Det var sådan set ikke planen, men det endte med at blive sådan. Den sidste faste løn er gået ind og nu er vi helt på egen hånd. Dexter tager det roligt og lader til at have fuld tiltro til, at jeg nok skal sørge for noget indkomst.

Jeg tror også selv på det – men derfor er det stadig lidt angstprovokerende.

Dog har den første store fordel ved at være selvstændig allerede vist sig; at jeg i dag 2. januar, som pr. def. er en lortedag, ikke skulle stå op og gå på arbejde! Man kan bare bedre overskue, at man starter dagen med at vælte dagens første kop kaffe udover alt, når man ikke behøver at være noget sted, andet end hjemme foran computeren (og kaffen gudskelov var venlig at gå udenom computeren – som det eneste.)