The CityGirl

Hvad er et B-menneske?

Det er stadig ikke fuldt ud socialt acceptabelt at være B-menneske. For A-menneskerne har jo forlængst fået hele verden til at tro på, at hvis ikke man springer ud af sengen klokken crap om morgenen, så er man doven.

Men er i KLAR over, hvor hårdt det er at være hardcore B-menneske i en A-menneske verden? Nej, det tror jeg ikke. Så her giver jeg lige et lille billede af, hvordan det er at være B-menneske:

I hele sidste uge sov jeg dårligt. Hvorfor ved jeg ikke – men det gjorde, at selvom jeg gik tidligt i seng, så var jeg træt med træt på. Og når B-mennesker er trætte, så er de virkelig trætte! (Jeg ved ikke om A-mennesker overhovedet kan være trætte?!). Derfor var det om muligt endnu mere følelsen af tortur, når vækkeuret ringede. En af morgenerne var jeg så langt væk, at jeg i søvne ikke bare kunne slukke for vækkeuret. Jeg var så langt væk, at jeg i min søvn på en eller anden måde, havde fået ind i hovedet, at vækkeuret ikke kunne slukkes: Det skulle skilles ad.

Så da jeg vågnede med et sæt kl. 8 efter telefonen var holdt op med at snooze, fandt jeg mit vækkeur skilt ad på mit natbord. Jeg havde ikke bare fået batteriet ud. Jeg havde i processen også lige hevet et par ledninger med ud… Og kunne se på viserne, at det stunt havde jeg udført kl. 7. Jeg har ingen erindring om det.

Da jeg kom hjem fra arbejde prøvede jeg at samle vækkeuret, og det virkede faktisk til at det lykkedes. Eller kun halvt. Derfor sov jeg over mig i går, hvor hver gang jeg kiggede op på uret, var klokken kun 8, og så var der jo masser af tid til at lægge sig om på den anden side. Indtil det gik op for mig, at klokken var halv elleve. I dag var det samme problematik – dog var klokken bare halv fire. Men når man har tømmermænd, så er det jo et plausibelt tidspunkt. Lige indtil jeg fandt ud af at klokken reelt var kvart over elleve.

Det er hvad et B-menneske er. Så hold op med at tro på at vi er dovne! Vi kan fandme skille elektronik ad i søvne! Kan A-menneskene måske det?!

PS. Hvor kan man købe vækkeure, der kan vække b-mennesker, som man ikke kommer til at skille ad i søvne?

Categories: søvn

2018 – og selvstændig » « Historie?! Nej, det bruger vi ikke

3 Comments

 1. Hvad med de der apps, hvor man skal løse en matematisk kode for at alarmen slukker? Eller, hvor man skal tage et billede et bestemt sted i lejligheden for at den slukker?

  Jeg blev så rasende på den med de matematiske formler at det kun holdt en enkelt morgen. Men tror det fungerer for mange.

 2. Jeg er vidst at betegne som halvt A-menneske og halvt B. Nogle morgener vågner jeg, før fanden får sko på, uden så meget som en smule søvn i øjnene. Andre dage når solen nærmest at gå ned, før jeg så meget som overvejer at fjerne dynen fra mit trætte korpus?
  nouw.com/lillelyng

 3. Hvor er det fantastisk :-D – At skille elektronik ad i søvne har jeg vist aldrig præsteret, og jeg troede ellers også, at jeg var hardcore B-menneske.

  Det nærmeste jeg kommer, er vist at vækkeurets bippen ikke vækker mig, men i stedet trænger ind i drømmene, sådan at jeg DRØMMER, at jeg på alle mulige måder prøver at få det l*rt til at tie stille, men at hverken at tage batteriet ud eller noget som helst (inde i drømmen, altså) andet hjælper.

  Det er så også sket et utal af gange… :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑