The CityGirl

‘Need to’ eller ‘Nice to’

Jeg kan se, at det er tre måneder siden, at jeg har skrevet herinde. Det har ikke været et bevidst valg. Det har bare været de tre hårdeste måneder ever. Hvis man er typen, der synes det er åndssvagt, at man kan bekymre sig gul og grøn over en hund, så skal man bare stoppe med at læse her.

IMG_2651

For det er på grund af Dexter at der har været så stille her. Og i mange af mine andre projekter. Siden 28. marts har alt været skarpt delt op i ‘Need to’ og ‘Nice to’.

Det har været ‘Need to’ at Dexter fik det godt igen. Koste hvad det ville. Og det har kostet. Forsikringen er nu maxet ud og af samme grund – og fordi jeg ikke vidste, hvornår de sindssyge dyrlægeregninger ville få en ende – har jeg taget alt det freelancearbejde ind, som jeg kunne. Så jeg har siddet stort set hver aften, hvor jeg var så udmattet, at jeg næsten ikke kunne se ud af mine øjne, og skrevet tekster. Og når jeg ikke har arbejdet, har jeg ligget og snakket med Dexter og lovet hende, at alt blev godt igen. Mens jeg har prøvet at tænke tanken: “Hvornår er det ikke længere et godt hundeliv?” til ende. Den arbejder jeg stadig med, for det er endnu ikke en option at hun ikke skal være her.

Det har været ‘Need to’ at rende til dyrlæge hele tiden, og så måtte arbejdet komme i anden række. For arbejde er jo bare arbejde. Og selvom jeg har fået en reprimande fra en chef om at jeg havde min hund for meget med på arbejde, så ændrer det ikke på mine prioriteringer. Så derfor har det også været ‘Need to’ at få hende passet og køre frem og tilbage, da det var allermest nødvendigt, fordi hun, da hun havde det allerdårligst, sad og hundegræd herhjemme.

Da hun pludselig fik nogle anfald (måske epilepsi) var alt, der hed Dexter ‘Need to’. For der blev jeg simpelthen så bange, at jeg troede at hun skulle dø. Der var det ‘Need to’ at sidde først en fredag aften og så en hel lørdag eftermiddag på skadestuen på KU med hende, fordi det jo bare var ‘Nice to’ at have været til familiefødselsdag.

Overskud, søvn og tøjvask og ting som støvsugning og madlavning har været ‘Nice to’. At være på sociale medier og svælge i sig selv, har været ‘Nice to’. Men nu er Dexter ved at få det bedre. Hun har ikke haft flere anfald. Hendes ryg får det bedre og bedre af de kiropraktiske behandlinger og hun har det nu så godt, at hun godt kan være alene hjemme igen uden at hundegræde ud over hele Nørrebro.

På fredag holder vi to ugers ferie. Jeg holder helt fri fra arbejde og freelancearbejde. Og så kører vi til Jylland og besøger gode mennesker og drikker en helvedes masse rosé. Eller jeg gør. Dexter må nøjes med vand. Og når vi kommer hjem, så er der forhåbentlig lidt overskud på kontoen igen. Det er faktisk “Need to”.

Categories: Dexter

Ferie med ferie på » « Diarrédronningen

9 Comments

 1. Kommer I forbi Fyn så?
  Vi har også rosé :-)
  Håber virkelig, der snart er en afklaring. Det er jo uudholdeligt, det I er udsat for nu. (Og jeg ved desværre præcis, hvor hårdt det er og at der ikke rigtig er noget, man kan sige, der hjælper)

  • The CityGirl

   25. juli 2017 — 23:16

   Der er lagt stop ind på Fyn også – men Odense må vente til en anden gang; der kan ikke rigtig presses mere ind i den ferie ;-)

   Og jeg tror egentlig ikke der kommer mere afklaring end der har været. Så det har mest været udelukkelsesmetoden – og hvorfor ryggen er som den er, står hen i det uvisse. Ligesom det heller ikke vides om det er relateret til anfaldene. Som der ikke har været flere af (af hvad jeg ved af) – og først hvis der kommer flere, kan det kommes nærmere om det rent faktisk er epilepsi. Ville jo rigtig gerne have en reel diagnose, men det tror jeg ikke kommer. Med mindre hun en dag lærer at tale ;-)

 2. Så forståeligt, vi fik Lady et pr måneder efter du fik Dexter og selvom jeg egentlig selv syntes jeg havde et ret praktisk forhold til dyr som jæger og søn af en jæger med en del jagthunde som har været brugsdyr… så har jeg da også meldt afbud til kunder fordi Lady var dårlig og jeg på ingen måde ville lade hende være alene.

  Så hvad jeg prøver at sige er godt kæmpet, håber meget det værste er over for jer og nyd jeres ferie

  • The CityGirl

   25. juli 2017 — 23:23

   Tak :-)
   Og ja, jeg svor også at jeg aldrig skulle være den overpylrede hundeejer. Men når de først er blevet en del af famlien og ikke “bare er en hund”, så er det svært at være hardcore.
   Og det er jeg jo glad for, at jeg ikke har været denne gang og i stedet har lyttet til min mavefornemmelse og insisteret på at hun virkelig ikke havde det godt.
   Men det er rart at høre, at selv en jæger og søn af en jæger kan blive lige så blød som os andre med de der kræ ;-)

 3. Åh, mit hjerte bløder! Jeg har også en Dexter-vovse, som for nogle år siden var så ubærligt tæt på at få et alt for kort hundeliv, at jeg stadig får kvalme af at tænke tilbage på det den dag i dag. Min Dexter lever p.t. i bedste velgående, og jeg sender dig de varmeste tanker og ønsker om, at din Dexter også må komme helt til hægterne igen. <3

  • The CityGirl

   25. juli 2017 — 23:24

   Tak – og godt at høre at din Dexter kom ovenpå igen :-)
   Man kan nemlig slet ikke holde tanke om at de ikke skal være her ud!

 4. Lyder velfortjent med noget ferie, overskud og forhåbentlig lidt sol (:

  – A

  • The CityGirl

   25. juli 2017 — 23:25

   Tak – og ja, jeg satser benhårdt på at sommeren kommer i næste uge! Det her vejr har heller ikke ligefrem været fremmende for noget som helst ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑