The CityGirl

I [heart] Bali

Nå, men så var jeg jo på Bali. Og det føles allerede som om det er tusind år siden, fordi man kommer hjem til vinter og hverdag – og den minimale kulør jeg har oparbejdet allerede er ved at være forsvundet.

Men jeg kan godt anbefale Bali. Rimelig dejlig ø. Ret billigt. Flinke mennesker. Og godt vejr – også selvom det kan regne en del.

En streg i regningen var, at der var virkelig mange hunde! Ikke hjemløse hunde (der var nogle stykker, men langt fra størstedelen). Og det er muligvis verdens sejeste hunde, der bor på Bali. For til forskel fra hvordan vi holder hund herhjemme, hvor vi kontrollerer dem og bestemmer alt, så rendte hundene på Bali bare rundt og hang ud om dagen og gjorde hvad de havde lyst til indtil de blev hentet – eller selv gik hjem.

Og til forskel fra danske hunde, som ville være en pain in the ass på stranden, så passede Bali-hundene bare deres eget og det tætteste de kom på os andre, var hvis de gerne ville ligge lidt i skygge inder solsengen. Hvis man bare satte Dexter ind i den kontekst, så ville hun på ingen tid have generet samtlige gæster på stranden ved at gå i tasker, tigge mad og grave huller og kaste sandet på dem, der måtte være i nærheden. Ligesom hun ville blive kørt ned på gaden tusind gange om dagen.

Bali-hundene var simpelthen så gennemgående cool. De lignede allesammen nogle små supervisere, der lige holdt styr på stranden, gaden og restauranterne.

Så derfor brugte jeg min ferie på at savne Dexter ret meget. Det gør jeg ikke normalt, når jeg er ude og rejse. Men normalt er der ikke vildt mange hunde omkring mig på ferier. Og i mangel af at jeg ikke rigtig kunne tage tusind hunde med hjem, købte jeg i stedet denne her til Dexter:

IMG_1396

Der er også mange andre fine ting man kan se på Bali udover hunde. Men hvis man er hundemenneske, så er det ligesom bare det, der tager opmærksomheden.

Categories: ferie

Børn kan jo tale! » « B-mennesket og b-hunden

2 Comments

  1. Haha, så tør jeg ikke tage min kæreste med – ser han en hund, er han også blind for resten af omgivelserne ;)

    – A (allergikeren)

  2. Det lyder vildt hygligt.
    og mon ikke danske hunde kunne lære det.
    skøn trøje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑