The CityGirl

Fucking fortjent ferie

Jeg skrider til Bali om ti dage. Det har jeg fortalt stort set alle, der gad høre på det. Også dem, der ikke gad høre på det. Jeg er faktisk blevet sådan en irriterende type, der lige lader en bemærkning falde om jeg at skal til Bali – også selvom der ikke lige er nogen sammenhæng med emnet. Bare spørg mine kolleger: De er vist ved at være pænt trætte af, at jeg kan flette Bali ind i stort set alle arbejdsrelaterede samtaler.

Men det er bare det 2,5 år uden ferie gør ved én. At man synes, at man har fucking fortjent den ferie! Og når man så skulle igennem en juleferie, som bestod af én dag. EN DAG! Og krydret med konceptet “Mandag d. 2. januar”. Not cool. Not cool at all!

Den eneste måde jeg overlevede det setup på, var at jeg vidste, at jeg skulle til Bali. Og den eneste måde jeg overlever de næste ti dage på, er tanken om Bali. Mit liv er helt delt op i før og efter Bali.

Før Bali:

Jeg har droppet illusionen om at møde klokken 9 på denne side af Bali. Den bliver bare 9.30, som vi har flextid til.

Jeg har erkendt at morgenmad ikke kommer til at ske hjemme, men kun at der er max ti minutter til at inhalere en kop kaffe inden jeg skal ud af døren.

De næste ti dage er ren overlevelse.

Efter Bali:

Jeg kommer hjem som et helt nyt menneske med uanede mængder af overskud!

Er den umiddelbare plan. I hvert fald kan det kun gå fremad!

bali

Categories: ferie

B-mennesket og b-hunden » « Og så taler vi aldrig om de flagermus igen!

2 Comments

  1. Det ER fucking fortjent. Af sted med dig! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑