The CityGirl

Det sværeste ved at starte egen virksomhed…

… er at få sat den trådløse printer op! Og jeg kan stille og roligt og passivt-aggressivt konstatere, at min printer-karma ikke er blevet bedre i løbet af de år, hvor jeg har levet et herligt printer-løst liv. Og at det trådløse lort på ingen måde gør tingene bedre.

Nå, men alt det er vand under broen, når man endelig kan kalde sig iværksætter. Sådan rigtig. For biksen er åben, og nu er det ikke længere noget vi bare leger. Det er lidt angstprovokerende. Jeg mener, det er jo kun de der rigtige voksne mennesker, der har egne virksomheder. Så på mange måder synes jeg ikke at jeg passer ind i den kasse. Seriøst; jeg er jo direktør! DIREKTØR!

Det er jo gamle mænd, der ryger cigarer, der er direktører. Bare tænk på Bankdirektør Varnæs. Begrebet “direktørtid” er dog ikke fremmed for mig… Så det skal nok gå!

Men jeg kalder mig gerne direktør for det her projekt, for jeg er umådelig stolt af det. Det handler naturligvis om hunde, og selvfølgelig er inspirationen den lille bestemmerøv, Dexter.

Så hvis du har hund, så smut ind på DailyDogLife og køb nogle af de lækre boxe! Dexter har godkendt alt indhold – og jeg har sammen med dyrlæger, veterinærsygeplejersker og hundetrænere fundet alt det gode, som man bare er nødt til at have som hundeejer!

dailydoglife

Categories: iværksætter

Årsopgørelse 2016 » « Søvn? Det bruger vi ikke….

4 Comments

  1. Dette her indlæg faldt jeg over, og det MÅTTE jeg læse… jeg har startet virksomhed et par gange i mit liv. Og jeg fnisede lidt da jeg så det med den trådløse printer – jeg har nemlig undgået at købe sådan én af samme grund. Har slet ikke tålmodighed til den slags… ;-)

    Men ellers TIL LYKKE med den nye biks – og den nye titel som direktør. Ja, det er lidt underligt med den titel, men det vigtigste er forretningen – og jeg håber for dig, at din kommer til at gå supergodt… :-)

  2. SÅ flot! Skidegodt koncept og den der printer skal vi da nemt klare!:-)

  3. Respekt! Og hvis printeren var det største problem, så skal alt nok ende godt :)

  4. Du kan da lige så godt gå all in og kalde dig generaldirektør. :-D
    Tillykke med biksen. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑