The CityGirl

Søvn? Det bruger vi ikke….

Umiddelbart er min plan, at jeg skal sove herremeget i 2017. For det her iværksætteri sammensat med job og håndværkere galore er ikke noget, man får særlig meget søvn af. Det er faktisk bare søvn, jeg hungrer efter. Specielt efter forrige uge, hvor jeg gik rundt og battlede med en begyndende migræne. Men det pis havde jeg simpelthen ikke tid til, så jeg fik den nogenlunde smidt ud igen.

For man kan ikke bare komme og råbe “Migræne!”, når migrænemedicinen ligger et udefinerbart sted i en flyttekasse, fordi ens køkken, bad/toilet og entré ligner Lille Aleppo. Og når man virkelig ikke har tid.

For når ens døgn i grove træk ser sådan her ud:
– Stå op, tage truckerbad, aflevere Dexter til pasning
– Tage på arbejde i fem timer
– Hjem og lufte Dexter og Bella
– Arbejde på eventuelle freelanceprojekter
– Arbejde på iværksætterprojekt
– Sove fem timer
så er der virkelig ikke tid til at smide en migræne ind.

For vi er snart i mål med iværksætterprojektet. Det bliver (forhåbentlig) snart launchet og jeg glæder mig en milliard gange mere, end et lille barn gør til juleaften. Det er ikke løgn, når folk siger at det er hårdt arbejde at starte virksomhed. Men hold nu op, hvor er det sjovt!

img_0486

Categories: iværksætter

Det sværeste ved at starte egen virksomhed… » « Desperate times call for desperate measures

2 Comments

  1. Du ved, at det skal være skidt før det bliver godt!!!

  2. Efter 14 dage i en flyttekasse på 4 forskellige adresser, så forstår jeg dig til fulde. Det er utroligt, hvad man kan komme til at mangle.
    Lamper og strømper fx…. Altså strømperne havde jeg med, men dem har min hund været så elskværdig at stjæle og skille sig af med. Not to mention alle de gange om dagen, man kan få et hysterisk anfald over at mangle briller, serum, en teske, kaffe, en kop, en registeringsattest, så man kan få nye plader på sin bil, efter de er blevet stjålet …. :-(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑