The CityGirl

Søndag

Jeg ved simpelthen ikke hvor tiden bliver af. Det er som om, at man blinker med øjnene og så er der gået en uge. Igen. Så jeg mangler stadig at støvsuge – og jeg aner faktisk ikke om jeg er en eller to uger bagud med det. Fordi der jo går en uge, hver gang jeg blinker med øjnene. Nu overvejer jeg næsten at lade være, fordi der kommer håndværkere i næste uge og skifter faldstammer i foreningen.

Jeg skulle egentlig have støvsuget i dag. Og ryddet op. Og arbejdet på iværksætterprojektet. Og muligvis vasket lidt tøj. Lagt det rene tøj fra vasketøjstativet på plads, som har hængt der længere end jeg kan huske. Købt lidt ind. Pakket badeværelse og gang ned, så håndværkerne kan komme til. Lavet den der webside, der stadig hænger. Og sikkert tusind andre ting.

Men så kom jeg til at sove tolv timer og vågnede kl. 13. Og så tog jeg en lur igen kl. 16. Og så gik Dexter og jeg ned og købte pizza kl. 19. Men jeg tømte opvaskemaskinen, og det er jo også en lille sejr.

Imorgen fikser jeg de der hverdagsting. Måske.

Categories: arbejde

Fællestisning » « Siden sidst …

2 Comments

  1. Jeg har ikke engang arbejde – og for mig går tiden tilsvarende stærkt. Det er som om jeg kun når at blinke to gange og så skal jeg tilbage i seng. Jeg var jo lige stået op. På den her når jeg bare ingenting.

  2. Jeg kender det alt for godt, især det med vasketøjet. Det er sært hvordan det altid kommer sidst på prioriteringslisten… Eller er det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑