The CityGirl

Fællestisning

Håndværkerne er rykket ind. Og ikke mange timer efter at mit toilet og bad var blevet afmonteret, kunne jeg konkludere, at jeg faktisk var ganske tæt knyttet til mit toilet. Og at jeg virkelig ikke havde sat nok pris på det, dengang det bare stod og var. Faktisk tog jeg det for givet.

img_0331 img_0332

Nu passerer jeg det ude i gangen hver gang jeg skal ned på gaden og tisse i de der toilet- og badevogne. Hvilket jeg hader mere end 5A og Aftenshowet. Én ting er at jeg skal udenfor når jeg skal tisse. En anden ting er, at det føles som at tisse i fuld offentlighed. For selvom jeg ikke bor inde på Rådhuspladsen, så er der ganske meget trafik på det hjørne, hvor toilet- og badevognene er sat op. Ikke mindst torsdag, fredag, lørdag aften og nat, hvor der vælter unge teenagere rundt fra gadens barer.
Så det føles faktisk lidt som at sidde og tisse inde på Rådhuspladsen.

Chancen for at jeg kommer til at tage bad dernede på gaden er pt. minimal. Kald mig bare sippet, men jeg magter det simpelthen ikke!

Og alle dem, som pludselig er blevet helt afslappede og hippieagtige omkring det, at have et toilet (som selv har toiletter derhjemme), som fabler om at “Det er jo ligesom at være på festival!” eller “Før i tiden var der toilet i gården!” eller “Det er ikke alle i verden, der har toiletter!”, kan jeg bare sige:

– Nej! Det er ikke ligesom at være på festival! Festivaler varer under en uge, man skal ikke op og på arbejde om dagen, alle andre lugter også, man er fuld det meste af tiden og så er det om sommeren! Man kan bare overskue mere i solskin og med en lille promille.
– Ja, før i tiden var der toilet og bad i gården. Men sådan er det jo ikke mere! Vi levede også engang i huler og døde i en alder af 25 år. Vi er kommet videre! Og hvis det bare var i gården, så ville jeg være betydelig mere afslappet omkring konceptet…
– Nej, alle i verden har ikke toiletter. Og jeg føler med dem. Men det ændrer jo ikke på, at jeg plejede at have et toilet og nu har jeg ikke.

Jeg glæder mig til at få toilet igen. Om en måned…. Indtil da fællestisser jeg med Dexter, for pludselig er det jo helt bogstavligt, når jeg siger “Skal VI gå ned og tisse?”. Og så har jeg i øvrigt fået enormt meget sympati med Dexter, når jeg tvinger hende ud i regn og blæst, for at hun tisse.

Categories: kaos

Desperate times call for desperate measures » « Søndag

1 Comment

  1. Du har min dybeste medfølelse! Jeg vil fluks gå hjem og kysse mit toilet. Eller nej, det vil jeg måske ikke helt…. Men værdsætte det, dét vil jeg i hvertfald!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑