The CityGirl

Siden sidst …

 • Har jeg fået en ny iPhone 6 og balancen i universet er genoprettet igen!
 • Er jeg startet på nyt job og svæver fem timer om dagen mellem total præstationsangst og selvsikkerhed
 • Har jeg på den hårde måde fundet ud af, at jeg muligvis skulle have kalkuleret med at cykle 2 x 3,5 km. At gå lange ture med hunde dagligt og cykle lidt rundt i nærområdet gør IKKE at man er i form til at tage 3,5 km på den tid man forventer. Og den første uge føler man, at man har trænet alt for meget benpres…
 • Har jeg optur over at cykle igennem København i solskin, når jeg skal på arbejde
 • Har jeg startet et iværksætterselskab
 • Har jeg startet et enkeltmandsselskab
 • Diskuterer Dexter og jeg stadig om jeg skal have lov til at gå på arbejde. Damen er stadig utilfreds, men hælder vist til at overgive sig. På et tidspunkt.
 • Har jeg erfaret, at man kan få lamper så store, at de knap nok kan være i Citigo’en – efter jeg var kæk og overskudsagtig og kørte i Ikea for en veninde.
 • Har jeg bestilt tid hos frisøren, og føler mig utrolig dekadent. Det er det dagpenge gør ved en, når alt skal kategoriseres som Nice to have vs. Need to have. Frisør er Nice to have – og dermed ikke noget jeg har dyrket, så meget som jeg havde lyst til.
 • Har jeg købt produkter til research til iværksætterselskabet og føler mig utrolig voksen, når man kan gøre sådan noget.
 • Har jeg holdt det bedste frikvarter i det travle program sammen med veninde og baby og Dexter, og glædet mig over, at det ikke behøver være kompliceret at hænge ud med babyer og hunde (for det er desværre ikke altid tilfældet).
 • Og jeg kan konstatere, at kombinationen af baby, hund, veninde, sol og iskaffe er den bedste kur mod let stress over alt for mange projekter.
 • Har jeg haft så åndssvagt travlt, at jeg under normale omstændigheder ville være segnet nu. Men jeg laver alt det, som jeg gerne vil, og jeg må nogle gange knibe mig selv i armen over, at alt er endt godt.

Categories: liste, liste-liv

Søndag » « Det er sjældent vi ser sådan en skade!

4 Comments

 1. Fantastisk at læse, at du er GLAD :-)
  Det bliver man nemlig af at lave lige det, man helst vil;-)

 2. I like big lamps, and I cannot lie!:)

  • The CityGirl

   12. september 2016 — 00:05

   Det kan faktisk ikke siges mere præcist.
   Men det gode er nu, at jeg altid ved, hvad jeg skal købe af gaver til dig: Hvis alt andet fejler, så finder jeg bare den største lampe, jeg kan opdrive ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑