Da jeg gik i seng i går, var min telefon stadig død. Og varm. Nok omkring 50 grader. Hvis jeg skal dømme ud fra temperaturforskellen på min kind og den. Ja, man gør mærkelige ting, når man sidder og er i panik. Kind til iPhone hjalp heller ikke på genoplivningen.

Så jeg lavede en skadesanmeldelse online og fik en kvittering med ordene: “Du hører fra os indenfor tre hverdage.” Så lavede jeg en grilled cheese sandwich og gik i seng.

Min torsdag var ellers ret tight planlagt med ting jeg skulle nå; møde, arbejde, middag og teater. Men når man pludselig er sat tilbage til 1995 telefonmæssigt, så prioriterer man instinktivt anderledes. Så jeg startede dagen med at finde en nabo, der var hjemme og som jeg kunne låne telefon hos. Fik ringet til forsikringen (jeg har jo ikke tid til at vente tre dage på at I vender tilbage!), og derfra gik det faktisk rigtig smooth.

En halv time efter stod jeg på deres værksted og de kiggede på den med det samme. Tre minutter efter kom beskeden: “Den skal ombyttes! Bla bla bla nedsmeltet bla bla bla brændt sammen bla bla bla Det er sjældent vi ser sådan en skade!”

Jamen, fucking hurra! Selvfølgelig kommer jeg ind med en af SJÆLDENHEDERNE indenfor skader på telefoner! Jeg var faktisk ikke overrasket. Ikke set i lyset af de seneste ugers kaos.

Og hvis man så tror, at man får stukket en ny i hånden med det samme, så bliver man slemt skuffet. 5 til 8 hverdage. Og jeg eftersom jeg hverkende lignede en, der havde 1-2 hverdage eller 3 hverdage, så ligner jeg på ingen måde en der har 5 til 8 hverdage liggende i overskudspakken.

Men alt hvad der hedder hverdage er bare ikke til forhandling. I stedet fik jeg en dims til mit simkort, så jeg kunne bruge min skramlede iPhone 4. Og ærlig talt, så kunne jeg jo lige så godt have en Nokia 3210. Til gengæld kommer iPhone 4 med nogle superfede kontakter, da det var min far, der havde den sidst. Så jeg har nu alle de direkte numre til alle pensionisterne!

Og naziguldjægeren? Hun har så vidt vides ikke fundet noget naziguld, og er stadig på ingen måde tynget af dårlig samvittighed. Hun er nu til salg for en iPhone 6.

PS. Det kan anbefales at slutte sådan en lortedag af med at tage i Skuespilhuset, drikke et glas rosé i solen, spise god mad og se Tove! Tove! Tove! Så kan man næsten glemme, at ens hund har smadret ens telefon.