The CityGirl

FML!

Jeg havde egentlig sat mig ned ved computeren for at arbejde, men efter 15 minutter måtte jeg konstatere, at min hjerne ikke virkede. Så jeg skrev til en ven om vi ikke skulle lufte hunde. Så det gjorde vi. Mens vi fangede Pokémons (som måske de sidste i verden).

Og mens jeg lige stod og skulle fange et eller andet dyr, trækker Dexter, som om hun har fået færten af naziguldet. Kombinationen af at stå med både telefon og snor til hund der trækker i hænderne viste sig at være en dårlig idé.

Det lignede nogenlunde noget med at min telefon flipper op i luften og lander fladt på jorden. Og går ud. Som i helt ud. Den har ingen skrammer fået. Den er bare død. Dead. Morte. Mortem. Tod. Muerte. Död. Død.

Så nu har jeg brugt resten af aftenen på at læse og se alle manualer til at få gang i en iPhone 6. Intet virker. Det eneste jeg ikke har prøvet er at skille den ad. Og det afholder jeg mig trods alt fra.

Jeg var endda i kontakt med Alka, som har en fin chat-support – som ikke besvarer skadesanmeldelser. Fik at vide, at de svarer på mails indenfor 1-2 dage. LIGNER JEG EN DER HAR 1-2 DAGE?! Og ellers kan jeg bare ringe….

På de timer, der er gået siden det skete, har jeg forlængst konstateret, at det virkelig ikke er en option, at leve uden telefon i flere dage.

Og fik jeg nævnt at naziguld-jægeren på ingen måde er tynget af dårlig samvittighed? Hun ligger inde i sengen. Og drømmer sikkert om den blinis hun huggede fra køkkenbordet i går. Man aner et mønster.

Categories: uventet drejning

Det er sjældent vi ser sådan en skade! » « Livet som freelancer

3 Comments

 1. Hørt! Skete også her for nylig.
  Jeg tabte min (for 117. gang) under et ellers hyggeligt cafebeøg, samler den op, og ligger den i tasken. Og vips, da daten er ovre og jeg vil betale med mobilpay, finder jeg den frem… og lortet er flækket. 100%. En lørdag. Ikké smart, når man er tilkaldevikar via sms/opkald og står på akutlisten til 6 bosteder. Og kontoret, der administrere listen, ikke åbner før mandag. Flot. Og havde ovenihatten ikke aftalt med min kæreste om tid og mødested samme aften. Og vi skulle i teateret.
  Så mig hen på biblioteket, sende facebookbesked til kæreste og familie om, at jeg ikké havde mobil. Og vente lørdag, søndag i mobilløs tilstand (og uden kontakt til nogle af mine arbejdspladser), for så at indlevere den først mandag middag, og betale 1000 bobs for en fikser. Yaiks.
  Jeg føler med dig.

  – A

  • The CityGirl

   26. august 2016 — 00:22

   Ja, hvorfor skal det altid ske på umulige tidspunkter?! Og når man har allermest brug for den….
   Jeg har hele dagen messet for mig selv “Du kan godt klare dig uden din telefon. Så vigtigt er det heller ikke.” – men jeg ved jo godt, at jeg lyver….

 2. Ups da! Håber du får fixet din 6’er:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑