De fleste skader sker som bekendt i hjemmet. Men jeg gad bare godt have, at når jeg endelig skal komme til skade, så skal Camparien være indenfor rækkevidde, naboerne skal ikke komme og låne ting – og mine forældre være i landet.

Lørdag startede ellers helt perfekt med at køre i sommerhus med en veninde og hunde, drikke formiddagskaffe og høre Mads & Monopolet (delvist), løse kryds og tværs, spise frokost, gå på stranden, hente is og så var vi faktisk fremme til pre-dinner-drinken.

Så jeg hentede lige nogle glas, så vi kunne få os en Campari. Men glasset glider ud af min hånd, falder ned, splintres og bouncer tilbage på min ankel og skærer så dyb en flænge, at blodet decideret bare vælter ud.

Til alt held var hundene lukket ude, fordi de var våde og sandede og jeg får hidkaldt min veninde (formentlig ved at råbe helt dramatisk). Hun kommer til undsætning, mens Dexter og hendes hund står og gør som sindssyge udenfor. Efter at jeg har afgivet tusind liter blod på gulvet, midt i glasskår, får hun placeret mig ved bordet med foden oppe, og instrukser om at jeg skal lægge pres på såret og ellers holde det over hjertet. Og som den eminente sygeplejer hun er, spørger hun også om jeg ikke vil have en smøg. Rene toppoint for sygeplejen!

Mens hundene gør, finder veninde støvsuger – og så står der pludselig en nabodame, som mangler hvidløg til sit lam – fordi når ulykker sker i hjemmet, så skal det jo være så absolut kaos-agtigt, som det overhovedet kan blive! Veninde får også hende verfet væk, mens hundene gør endnu mere, og det egentlig bare ligner og føles som, at være med en helt absurd scene fra en komedieserie.

Tilsidst er gerningsstedet nogenlunde opryddet, og veninde får lagt gazekompres på min ankel. Efter jeg lige har blødt på både gulv, spisebord og badeværelse, så det lignede at der mindst var blevet myrdet en hamster.IMG_4996

IMG_4998

IMG_5015

Jeg bliver placeret udenfor med benet oppe og lovning på en Campari. Få øjeblikke efter, kommer min veninde ud og meddeler, at der ikke er noget Campari. Ergo har mine forældre taget Camparien med på deres ferie i Sverige, hvilket IKKE er i orden!

IMG_5027

I mangel af Campari, måtte vi køre roséen (for roséen skal jo altid køres!), og da der endelig var kommet lidt ro på tropperne, fandt vi burgerne frem og fik dem smidt på grillen. Samtidig med at nabodame kommer IGEN, for nu mangler hun vin, og ville virkelig gerne sludre, mens bøffer med smeltet ost brændte på, min handicappede fod gjorde ondt og det bare var det helt, helt forkerte tidspunkt. Nabodame er IKKE god til at læse situationer.

I dag var det hele lidt bedre. Stadig ømt og virkelig u-rart, og med lidt sjat-blødning. Men hvis man bare ligger stille i en sommerhushave, så går det. Og jeg kom igennem søndagen uden yderligere skader. Men da vi skulle til at ‘call it a weekend’ og næsten havde pakket sammen, fangede Dexter lige en bi, som formentlig stak hende. Hun er lidt hævet. Måske kører vi på skadestuen senere, hvor de så også kan lappe min ankel sammen.

Nå ja, så fandt vi også Camparien, da vi pakkede sammen. Den stod i kælderen. Hvem fanden stiller også Camparien i kælderen?! Stadig ikke ok.