The CityGirl

Min mor har fået en smartphone

Indtil for kort tid siden, havde min mor min aflagte mobil fra 2005. En Samsung klaptelefon. Og da den nægtede at anerkende at simkortet eksisterede, fik jeg skylden. Sådan er det med det meste elektronik hos mine forældre; det er for det meste min skyld, når det ikke virker – og det er i hvert fald aldrig deres egen skyld!

Nu har hun fået en smartphone. Naturligvis ikke en iPhone, som ville spille sammen med hendes Mac, og som jeg ville kunne hjælpe med i nærmest søvne.
Det skulle naturligvis være en Samsung, der var bedst i test hos Tænk.

Så det er en rejse for os begge; jeg kommer til at lære Android at kende og min skal bare finde ud af en smartphone. IMG_4609 Derfor har jeg sat hende til at spille Wordfeud, fordi jeg tænkte, at så ville hun jo være tvunget til at håndtere den der telefon lidt. Jeg havde ikke regnet med, at jeg også skulle have skældud over Wordfeuds ordbog.

IMG_4611IMG_4612

Men det skal nok blive godt. Jeg har ja-hatten på! I hvert fald er jeg underholdt undervejs. Og nu er jeg muligvis gjort arveløs, fordi jeg outer hende.

Categories: agurketid

En bombe af pollen » « Onsdag er det nye mandag

2 Comments

 1. Arveløs? Næppe! Det er jo dig, der har fat i en lange ende. Hun vil jo gerne have hjælp til den telefon, ikke? ;)

  • The CityGirl

   7. maj 2016 — 12:17

   Ja, jeg tror også det er et dilemma for hende ;-)
   Men med sædvanlig mor-logik, så kan hun sikkert godt for den kringlet, så jeg både bliver arveløs OG dømt til at hjælpe med den telefon…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑