The CityGirl

En bombe af pollen

Det kan godt være, at det er meget rart, at vi er gået direkte fra vinter til sommer. Men bivirkningerne ved det, er ikke til at tage fejl af. For i stedet for stille og roligt at smide rundt med pollen, har træer og planter nu bare kastet en decideret bombe.

I går vågnede jeg op med flere tømmermænd (føltes det som) end jeg rent faktisk havde af RIGTIGE tømmermænd søndag. Jeg følte lidt, at jeg havde drukket tre flasker dårlig rødvin. Og når man vågner op og har det sådan, så kunne man jo alligevel godt have drukket tre flasker dårlig rødvin. Ikke fordi jeg er særlig vild med dårlig rødvin, men så ville jeg da have fået et eller andet ud af det!

Når pollen-situationen går fra 0 til 100 på et nanosekund, så går mit raseri også fra 0 til 100 på et nanosekund. Bortset fra, at jeg er så træt og kvæstet, at jeg ikke rigtig kan svinge mig op til noget. Så det bliver den indebrændte, passiv aggressive slags, hvor jeg skuler olmt til birketræet i gården. Og alle andre lortetræer (som jeg normalt er meget begejstret for, når de ikke skal kaste rundt med pollenbomber).

Og så mangler jeg bare en voksen til det der med øjendråber.

pollen

Categories: agurketid

Livet som hundeejer til en regn-hadende hund » « Min mor har fået en smartphone

2 Comments

  1. Så har du en solid rødvinsbrandert til gode! Nu har du jo haft tømmermændene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑