Selvom vejret ikke ligefrem var sommer i går, var Dexter og jeg alligevel kørt på landet. For mine forældre residerer i sommerhuset pt. og så er det jo nemt nok at tage en smuttur på landet.

Og selvom jeg anser Dexter for at være en ganske intelligent hund, så er hun fuldstændig retarderet med at gribe en frisbee. Så det er lidt vores sommerprojekt, sammen med at jeg har planer om, at hun i år skal lære at gå rigtig i vandet. Altså når vandet er varmt nok og jeg også gider plaske rundt derude.

I går startede vi med frisbeen. Vi har øvet herhjemme, og hun er begyndt at fatte det lidt, så jeg tog den med på stranden og kastede den i vandkanten. Men lige præcis i går havde Dexter besluttet sig til, at havet alligevel var lidt farligt. Stik modsat af sidste gang, hvor forcerede bølger og vind – dog kun til maven!

Selvom det var pålandsvind, så gik der cirka 5 sekunder før den drev ud – og selvom Dexter sagtens kunne have nået den (også uden at gå længere ud end til maven!) nægtede hun pure.

Og så var det, at jeg måtte smide sko, strømper og bukser (damn you, skinny jeans!) og gå ud og hente frisbeen. Så jeg var i vandet i går, takket været Dexter. Jeg kan melde om, at vandet på ingen måde er varmt nok til at bade endnu. Jeg vil skyde på at det er 14-15 grader. Og man skal huske at tage et håndklæde med, hvis man skal i vandet. Det kan ikke anbefales at prøve at lyn-lufttørre i gråvejr, og så tage bukser, strømper og sko på igen.

Der bliver ikke smidt andet end pinde i vandet før temperaturen er badevenlig og jeg ikke får en nærdødsoplevelse af at hente ting, der driver til havs.