The CityGirl

Onsdag er det nye mandag

Jeg indrømmer, at min research måske ikke er helt objektiv, og måske kunne have foregået over længere tid. Men det lugter altså af, at onsdag er det nye mandag.

Hvordan skal jeg ellers tolke, at jeg sidste onsdag brugte dagen på at få fat på min læge og få en stivkrampe, samtidig med at jeg havde en halvgående influenza kørende (ja, jeg ved heller ikke, hvor man får influenza henne på denne årstid!).

Og i går vågnede jeg op, og kunne overhovedet ikke bevæge mig, fordi føromtalte influenza var gået over i hoste, og jeg dermed havde hostet mig til et hold i ryggen. Nej, jeg troede ikke det var muligt, men det er det.

For når man skal lave rullefald ud af sengen, ikke kan få sokker på og et nys pludselig føles som om, man bliver stukket ned bagfra, så er man ikke så meget i tvivl. Og nå ja, også når man bare ikke rigtig kan bevæge sig, og når man endelig gør, så ligner man en på 82 år og har et tempo som en snegl.

Næste onsdag skal jeg til Generalforsamling i andelsforeningen. Igen; jeg siger ikke at min research er helt optimal. Men det lugter ret meget af, at onsdag er det nye mandag.

Categories: agurketid

Min mor har fået en smartphone » « Taylor Swift-hunden blev IKKE voksen

2 Comments

 1. Sikke en cliffhanger..! Og nu har det jo været onsdag igen, såøh – lad høre? ;)

  P.S. Håber, du har det bedre igen oven på de sidste ugers onsdage.

  • The CityGirl

   29. april 2016 — 23:57

   Det var mandags-onsdag forleden! Sådan en generalforsamling i andelsforeningen skuffer aldrig på den konto ;-)
   Jeg kom *muligvis* til at snerre lidt af nogen. Men der jo grænser for, hvor mange gange vi skal have gentaget paragrafferne i vedtægterne, ikk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑