Siden min veninde sendte mig sit scanningsbillede af den åbentlyse kanin, har jeg selvsagt været ret spændt på, hvad der kom næste gang. For hvis jeg skal være ærlig, så er der gået lidt sport i det for mig, med at fortolke scanningsbilleder!

Så skete der hverken værre eller bedre, at hun sendte mig de nye scanningsbilleder – som var i 3D. Problemet med 3D billeder er, at det kun er de vordende forældre, der synes de billeder er alletiders. Os andre sidder bare og ser på creepy aliens – eller i hendes tilfælde, noget der mindede sært meget om statuer fra Glyptoteket. Ikke mindre creepy.

giphy

Heldigvis havde hun også fået lavet lidt 2D, så vi kunne fortsætte scanningsbillede-bingo:

scanningsbilleder

Kaninen er nu blevet til en vred ged med underbid. Eller en lille statue fra Glyptoteket.
Uanset hvad, synes jeg stadig der er basis for at lave et realityprogram om det!