The CityGirl

Så flet, for helvede!

Jeg skulle til påskefrokost i sommerhuset i går, og formåede at komme fucking 30 minutter for sent – oveni de tilladte 10 minutter, som jeg havde kalkuleret med, da jeg i forvejen var lidt for sent på den, grundet clashet mellem at gå på sommertid, mig som b-menneske og mine to absolut nødvendige kopper kaffe strammede tidsplanen lidt. Men jeg regnede ud, at hvis jeg stod liiidt på speederen, så ville jeg maksimalt komme ti minutter for sent. Også selvom det var Påskedag og der var trafik.

Men jeg havde lykkelig glemt alt om helvedes-indflettet på Hillerødmotorvejen ved Allerød. Og i går var det om muligt endnu mere latterligt! Det tog halvanden kilometer og 15 minutter at komme igennem første flet. Kun for at gå i stå igen, fordi alle de retarderede idioter, der jo ikke kunne flette første gang, forsøger én gang til ved næste indfletning. Den tog så kun 7 minutter. Og da elefanten endelig kom ud af sugerøret, endte jeg bag ved verdens største Netto-lastbil, der åbenbart var så tung, at den ikke kunne få røven med og kun kunne køre mellem 70 og 80 km/. Hele vejen til Vejby. Fire kilometer fra sommerhuset.

I rent desperat raseri prøvede jeg lige at indhente noget tid på de sidste fire kilometer, hvilket jo var komplet åndssvagt.

Så kan vi ikke godt allesammen blive bedre til at flette i trafikken? For det kan ikke være sundt, at jeg skal være så rasende på strækningen mellem Allerød og rundkørslen for enden af motorvejen. Og Dexter kan ikke forstå, at jeg sidder og råber ud i luften, mens jeg hidsigt shuffler frem og tilbage på radioen mellem 24/7 og PopFm fordi det også er det døde radiopunkt, hvor det kun er de to kanaler, der går nogenlunde igennem. Kunne vi i det mindste få nogle radiomaster sat op, så vi kan høre radio mens vi fletter??

Men mest af alt: HOLD OP MED AT MASE, NÅR DU SKAL FLETTE! DET GÆLDER IKKE OM AT KOMME FØRST! OG HVIS DEN FØRSTE FLETNING ER KAOS, SÅ HJÆLPER DET JO IKKE PÅ DET, AT ALLE PRØVER AT KOMME FØRST NÆSTE GANG. ELEFANTER KAN IKKE KOMME IGENNEM SUGERØR! FAT DET!

Alternativt: Hvis du er en rådden bilist, så tag nogle køretimer eller sælg din bil og tag toget! Tak.

Heldigvis gik det lidt mere tjept hjem.

flet

Categories: agurketid, sommerhus

I regn og slud skal hunden ikke ud » « Scanningsbillede-bingo: Den vrede ged

4 Comments

  1. Årh, pet peeve lige der. Jeg har heller aldrig forstået, hvorfor det skal være så svært (for de andre) at flette – eller køre bil – you pick.

  2. Og præcis samme problematik findes i udpræget grad på strækningen Kbh – Odense.
    Det tager FUCKING TRE EN HALV TIME, at køre den tur, der burde kunne køres på halvanden, hvis folk for fanden kunne finde ud af at flette.

    Alle burde op til køreprøve hvert 5. år. Og kan man ikke flette, så har man ikke kørekort længere. Problem solved!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑