The CityGirl

Med en panik-puls på 750

Jeg var i sommerhuset i går og hjælpe med at sætte hegn op. Det er på en måde det mindste man kan gøre, når hegnet er til for Dexters skyld. Og her efterfølgende kan jeg bare sige, at jeg er skidegod til at sætte hegn op! Også når jeg skal arbejde med en panik-puls på omkring 750.
Det er virkelig et godt hegn vi fik sat op. Fik jeg sagt cirka fire hundrede gange bagefter til min total uimponerede far.

Men jeg havde aldrig prøvet at sætte hegn op og vælte rundt i stikkende buske for at sætte det optimalt. Og jeg ved ikke helt, hvad det er for buske vi har i sommerhuset, men jeg ved nu, at de allesammen har absurd mange torne. Eller havde. At dømme på mit tøj burde der ikke være så mange tilbage nu…

Naturligvis løb vi tør for hegn og var nødt til at køre afsted. Og fordi min mor var afsted og købe ind, så blev Dexter lukket ind i huset uden at låse.

Da vi et kvarters tid senere kom tilbage, stod Dexter ude i haven og alle døre var åbne. Jeg døde lige lidt der i et mindre angstanfald, hvor jeg så for mig at Dexter kunne have løbet rundt ude på vejen. Det gjorde hun jo ikke. Hun var heldigvis løbet rundt om huset, der hvor der var hegn! Men altså JESUS FUCKING CHRIST!

Både min far og Dexter var uimponeret af situationen, så jeg var bare lidt alene med min panik-puls på 750. Og kunne ikke gøre så meget andet end at sætte snor på Dexter og sætte resten af hegnet op.

Næste gang jeg skal sætte et hegn op håber jeg, det bliver med normal puls og uden stikkende buske og udbryder-hunde. Eller måske bare et sted, hvor døre udfylder deres funktion med at forblive lukkede, så ikke engang små hunde kan banke dem op.

Men hold kæft, det er et flot hegn vi har fået sat op!

Categories: hund, sommerhus

Scanningsbillede-bingo: Den vrede ged » « Hvordan lægger man 7500 til 9 milliarder?

4 Comments

 1. Vi må da se et foto af det hegn!
  Skal snart selv have nyt hegn og du er jo helt tydeligt FANTASTISK til det så regner klart med du også er tilgængelig for dine læsere ;-)

  • The CityGirl

   26. marts 2016 — 01:25

   Men det er det gode ved det hegn; at man næsten ikke kan se det, fordi det er placeret godt inde i buskene. Det er bare et trådhegn, så mere fancy er det ikke ;-)
   Og godt nok søger jeg arbejde og har fået at vide af jobcentret, at jeg skal søge bredt, men jeg tror ikke at jeg skal blive sådan fulltime hegnsopsætter ;-)

 2. Full time hegnsmontør?

  Du kan da sende en uopfordret ansøgning, så kan det da være at vi kan finde 37 ugentlige timer til dig ;)

  http://www.poda.dk/page/job-hos-poda-196/

  • The CityGirl

   4. april 2016 — 11:33

   Haha! Altså godt nok er jeg virkelig i markedet for et job – men jeg tror ikke jeg vil være så egnet til at være hegnsmontør. Med mindre jeg kun skal sætte trådhegn op i sandjord – og det godt må være lidt skævt nogle steder. Og det er ok med lidt fuskerløsninger for at få det til at passe? :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑