The CityGirl

Fødselsdag mandags-style

Man ved bare, at man er ualmindelig voksen, når man får en støvsuger i fødselsdagsgave. Af sin hund. Bevares, jeg havde faktisk ønsket mig den, men det var jo ikke den, jeg havde lobbyet for!

fødselsdag

For det ikke skal være løgn, så er den også fra Sofus. Mit barndoms sovedyr, som nu lever en skjult tilværelse i skabet. Og det forklarer måske hvorfor gaven er så kedelig. Jeg ville også give en støvsuger til dem, der havde smidt mig ind i et skab. Og Dexter kan man jo få med til hvad som helst, bare det er stort!
Dexter: “Jeg synes vi skal give hende en ny sofa!” (var det, jeg havde messet i Dexters ører)
Sofus: “Men se lige denne store papkasse!”
Dexter: “JUHU! En kæmpe papkasse! Det er den bedste gave ever!”
Sofus: “Jeg ringer til forældreenheden og får dem til at købe den.”
Dexter: *er skredet”

Det gik bare bedre sidste år, hvor Dexter kun teamede op med min mor. Der fik jeg et awesome armbånd, som jeg virkelig havde ønsket mig. Så jeg havde da troet, at vi blev lidt i samme genre. Havde startet en god tradition osv. Men jeg fik en støvsuger. Og jeg ved godt, at jeg bliver glad for den, når jeg skal støvsuge næste gang. Men jeg håber bare, at Dexter teamer op med andre end Sofus næste år.

Så nu er jeg 35 år – og har fået en støvsuger i fødselsdagsgave. Men det er selvfølgelig også bare mandag. Hvilket passer godt til 35. Det er lidt et mandagstal.

Og det var vist også bare sådan Dexter havde det i morges. I hvert fald var det ikke just morgenmad på sengen og fødselsdagssang jeg blev vækket med. Det var faktisk bare fuldstændig standard morgen:

Categories: fødselsdag

Livet som arbejdsløs VIII » « Nogen skal jo sige, hvis det er en kanin!

4 Comments

 1. Flemming Rasmussen

  15. februar 2016 — 17:03

  Stort tillykke med de 35 år. Håber du nyder dagen i godt selskab af familie, venner, Dexter og Sofus. som sikkert har en ekstra overraskelse gemt i ærmet til dig.

  Vov, vov og Hurra skal det lyde fra Futte, Emune (alias Halvbandit) og Flemming.

 2. STORT (og forsinket) TILLYKKE. Har lige holdt ferie – væk fra online blogging. Jeg tror nu du bliver (voksen-)glad for din støvsuger.

  • The CityGirl

   18. februar 2016 — 01:30

   Tak :-)
   Og du har nok ret; jeg skal nok blive voksen-glad for støvsugeren. Jeg havde jo også ønsket mig den. Men du ved; troede ligesom bare det var noget jeg sagde, og så skete der ikke mere ved det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑