The CityGirl

En helt ny slags mandag

Der er flere ting i dag, der kunne tale for, at denne mandag var mandag med streg under. Bare tag vejret. Eller at jeg skulle tidligt op. Eller at jeg brugte et kvarter på at cirkle rundt i de ensrettede gader ved Trianglen, hvor halvdelen var blokeret af flyttevogne, bare for at købe slankefoder til Tyksen – mens jeg takkede de højere magter for ikke at bo i det ensrettede helvede, samtidig med at jeg var taknemmelig for at have boet der engang og derfor kendte gaderne. For ellers lå jeg sikkert død nu, i regnen, et sted mellem Willemoesgade og Rosenvængets Allé!

På en almindelig dag ville jeg have været rasende. Også fordi de så ikke havde det foder, som jeg havde cirklet rundt efter, men kun en lille pose.

Men et kvarter forinden havde jeg været til jobsamtale, og jeg syntes faktisk den gik godt. Og i min verden skal der alligevel noget af en god samtale til for at man ikke eksploderer i et raseri, når man bliver taget til fange (næsten!) på Indre Østerbro. På en mandag. I regnvejr.

Og når man så kommer hjem og skal prøve at bage fastelavnsboller for første gang, og nailer det i første forsøg, så er man rimelig ovenpå.

mandag-fastelavnsboller

Jeg har muligvis spist fastelavnsboller til aftensmad. Det er jo mandag!

Categories: arbejdsløs, mandag

Det ender altid med mandag » « Fuck! Hun skal være mor!

4 Comments

 1. Nogle lækre fastelavnsboller!

  Og jeg bor lige midt i det ensrettede (helvede) område – og jeg synes faktisk man lærer det ret hurtigt. Og derefter er det jo bare som om, at det er der vejene er.

  • The CityGirl

   2. februar 2016 — 15:07

   Jeg kunne det jo også, fordi jeg har boet der engang ;-) Men når der holder flyttevogne og blokerer hele gaden og man så bliver nødt til at køre videre og finde en anden måde at komme rundt på, så er det lettere udfordrende!
   Men det er altså virkelig hysterisk ensrettet i det område!

 2. Nu var vi jo allerede blevet enige om, at 2016 kun kunne blive bedre herfra. Så at du lå død nu, i regnen, et sted mellem Willemoesgade og Rosenvængets Allé, ville ikke kunne lade sig gøre. Punktum!

  Fedt med jobsamtale. Held og lykke – der krydses alt, hvad krydses kan, herfra. :)

  • The CityGirl

   2. februar 2016 — 15:09

   True. Det havde jeg lige glemt. Følelsen af nærdød overtog lige.
   Men du har helt ret! Det husker jeg lige til næste gang, når jeg skal ind i det ensrettede helvede ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑