The CityGirl

Det ender altid med mandag

Jeg var lige ved at tro på, at mandag måske godt kunne gå hen og blive yndlingsdagen. For det hele startede ret godt – igen. Jeg havde formået at gå i seng i nogenlunde tid søndag (kombinationen af at være arbejdsløs og b-menneske og vinter er virkelig ikke god for oprettelse af en normal døgnrytme…), så jeg faktisk ikke var totalt smadret, da vækkeuret ringede.

Alt dette fordi jeg havde en jobsamtale – eller måske bare en samtale, for der er ikke noget konkret job lige nu. Og i al beskedenhed, så må jeg bare sige, at jeg gik derfra med armene helt oppe! Altså i overført betydning; jeg havde ikke lyst til at få flere skarpe blikke fra receptionisterne. Det var nok, da jeg ankom og stod som en anden idiot og skulle checke mig selv ind og ikke kunne finde ud af at komme igennem døren.

Så jeg var igen i rimelig godt humør på en mandag. Og travede gladeligt ud i regnen med Dexter og stod troligt og frøs med manér mens hun hang ud med sine venner nede i parken. Alt var godt.

Da vi kom hjem lugtede der pludselig virkelig mærkeligt i sofaen. Ikke sådan decideret dårligt. Nærmest lidt sødligt. Så jeg sniffede til Dexter, sofaen, tæppet, mig selv, puderne. Ingenting! Der blev ved med at lugte. Jeg blev ved med ikke at kunne finde noget.

Men klokken 00.30 kom jeg igen til at sniffe til Dexter – og det var hende. På det andet øre af hvad jeg havde sniffet til tidligere. Og når man finder kilden, så bliver man jo bare nødt til at gøre noget ved det.

Og her kan jeg bare sige, at alt godt humør forsvinder som dug for solen, når man skal stå og bade hund klokken 00.30 – og bagefter vente på at den tørrer helt. I stedet for at gå i seng.

mandag

Og så er vi tilbage til teorien om, at Dexter er den egentlig årsag til min arbejdsløshed, og hun gør alt for at forpurre, at jeg får et arbejde. Igen må jeg bare understrege: Afslå alle Facetime opkald fra denne stinkende dame:

mandag

Categories: arbejdsløs, mandag

Nogen skal jo sige, hvis det er en kanin! » « En helt ny slags mandag

2 Comments

 1. Det er bare den form for latenight showers, som ikké er et hit B-) Men nok stadig et større hit, end kloak i eget hjem. Pest eller kolera choice!
  Håber du fik en god lang lur :D

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  • The CityGirl

   10. februar 2016 — 00:22

   Okay, hvis jeg skal vælge mellem at bade hund og kloak i eget hjem, så vælger jeg at bade hund!
   Luren blev lang – og jeg håber at kloaken er forsvundet i dit hjem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑