The CityGirl

Fjorten tusind nuancer af lort

Nogle gange så overvejer jeg helt seriøst om jeg har været massemorder i et tidligere liv og derfor skal straffes så eminent meget i det nuværende. For når jeg ser mig omkring, så synes jeg ikke, at andre folk får så mange smæk, som jeg gør. Ikke fordi jeg har nogen særlig lyst til at tage den pris, men som regel har folk bare et eller anden del af deres liv, der kører. Måske har de et crappy job, men kærligheden blomstrer. Måske er det omvendt. Måske har de succes med et eller andet hobbyprojekt, måske har de vundet i lotto. Bare et eller andet.

Her er det bare fjorten tusinde nuancer af lort.

2015 startede skidt, toppede okay, og endte så med kæbe-kaos, en rimelig rådden juleferie grundet kæbe-kaos, en skrællet bagende på bilen efter nærkontakt med ældre dame på Lyngby Hovedgade (IKKE min skyld) og en skudræd hund.
Første mandag i januar var naturligvis en bitch, for det er den bare – men var jo lidt toppet med kæbe-kaos, og blev afsluttet med nedslående besøg hos tandlægen, hvor vi blev enige om at satse på gensyn med kæbekirurgisk afdeling i Odense.

Og alt det der er jo sådan set fint nok. Altså det kan man jo godt leve med, fordi det skal man bare.
Men så blev det tirsdag og dagen startede med at jeg blev opsagt. Fordi de ikke havde råd til at have så mange ansatte. Det regnestykke gad jeg godt, at de lige havde lavet inden de ansatte mig i november…

Så er vi ligesom i gang med 2016. Og slået fuldstændig tilbage til start.
Og jeg kan bare sige, at jeg virkelig ikke magter det. Jeg magter ikke at være arbejdsløs igen, at være røvfattig, ikke at have noget som helst liv, at blive behandlet som en idiot og talt til som et barn. Jeg orker det ikke.

Categories: uventet drejning

Listeliv IX: Hej 2016! » « Lidt stesolid har vel aldrig skadet?

24 Comments

 1. Åh nej – det er sgu da også fuldstændigt træls. Træls værende det bedste ord jeg kunne komme op med (man er vel født i Jylland), men det er nok ikke helt dækkende. Jeg føler virkelig med dig. Og jeg ville ønske, der var noget jeg kunne gøre.

 2. FUCK NOGET PIS! Og det fortjener du bare ikk…
  Kender desværre godt det at føle man får smæk konstant – men jeg HAR dog et job, hvor jeg snart kan “fejre” 10 års jubilæum… ville gerne prøve noget andet, men tør ikk opsige før jeg har andet, og det finder man åbenbart ikk så nemt mere som man gjorde førhen..

  OP PÅ HESTEN IGEN – Der er et job derude… Det SKAL der bare være.

  Tanker herfra

  • The CityGirl

   6. januar 2016 — 23:30

   Tak.
   Tillykke med dit snarlige 10 års jubilæum :-)
   Og ja, hvis du kan holde ud indtil du finder noget andet, så vil det klart være mit råd! Også selvom det er hårdt at skulle skrive ansøgninger samtidig med et fuldtidsjob – og det er noget rod at gå til samtaler, når man egentlig skulle arbejde.
   Jeg håber, at du finder et andet job, som du bliver glad for :-)

 3. Det kan jeg fandenfisemig godt forstå du ikke magter! Læser de mon med på din blog? Og ser de i så fald sygedage i kæbeproblematikken?

  • The CityGirl

   6. januar 2016 — 23:33

   Jeg ved ikke om de læser med, og jeg ved heller ikke om de er så udspekulerede at opsige før der ville komme sygedage. Jeg har bare ikke haft nogle sygedage endnu, såe… Jeg håber ikke at det er det!
   Nogle gange bliver man nok lidt nødt til at tro på det bedste i mennesker – også selvom man ikke lige er i stødet til det ;-)

 4. Nooooooo ?????
  Og helt ærligt : Lugter det ikke lidt af, at de er bange for at du får sygedage pga kæben ?
  PS. Vil godt køre dig til Odense ?

  • The CityGirl

   6. januar 2016 — 23:34

   Jeg ved det ikke. Har ikke haft nogen sygedage endnu. Og jeg håber ikke det er det.
   Tak for lift til Odense, men jeg er dækket ind der :-)

 5. Åh nej…. :/ Ikke mere karma lort nu…. Du fortjener sgu bedre…. Skriv en bog :) Jeg vil gerne læse den… :) Hilsen Julie

  • The CityGirl

   6. januar 2016 — 23:36

   Tak, hvor er du sød :-)
   Hvis jeg skriver en bog, så skal jeg nok give et heads up – og så skal du love at købe den! ;-)

 6. Arrhhj for fanden altså..! Sådan nogle lusede amatører og inkompetente grødbønder (indsæt selv flere tilsvarende gloser). Man kan sguda ikke ansætte nogen uden at tjekke, at man lige har råd til det.
  Og kæbecirkusset oveni. Man får så forbandet ondt af dig. :(

  2016 kan vel kun blive bedre for dig herfra.

  • The CityGirl

   8. januar 2016 — 01:05

   Tak. Og ja, set fra den lyse side, så kan det vel kun blive bedre! Jeg har i hvert fald ikke meget fantasi til at forestille mig, hvad der ellers lige skulle toppe det…

 7. Der er kun et ord, der passer her: FUCK
  Og så en virtuel krammer…

 8. Æv, hvor pissetræls – gid jeg kunne sige noget smart – telepatere dog blandselvslik og fuck-dem-langemænd og håber det lysner snart :)
  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

 9. Margrethe Jensen

  10. januar 2016 — 18:28

  De er er flok røvbananer og at komme med er sådan udmeldning uden i forvejen at have varslet, at ansættelse var på hængende budget, burde koste en bod!
  Ja de har retten til at lede og fordele arbejdet, men sgu ikke svine folks liv til.
  Svumppukler, fusentaster. Skam få dem!
  Og skriver du en bog sender du til mig! Jeg arbejder nemlig i forlagsbranchen.

  • The CityGirl

   13. januar 2016 — 00:07

   Ja, du har ret. Og det var *kind of* det diametralt modsatte indtryk de gav mig til samtalen og i starten, såe….
   Det kan godt være du hører fra mig; kan jeg skrive på den mail som du vedlægger dine kommentarer (og som ikke bliver offentliggjort!) ? :-)

 10. Nej hvor surt og så uærligt. Det gør mig virkelig ondt. Jeg kan virkelig godt forstå at du ikke gider at være arbejdsløs igen. Jeg mistede selv mit job mens jeg var syg og nu har jeg meget travlt med den lille hund Mia som ikke vil være alene og jeg har sådan set aldrig haft tendens til at kede mig… men hvor er det bare en verden jeg ikke vil være i. Verdenen hvor man er afbejdsløs, mindre penge.. altså lidt mindre penge skader ikke.. men at de ikke slår til.. jeg mærker lidt mere hver dag, hvad det gør med dig .. ikke at skulle på arbejde ligesom resten af verdenen. Og så kommer inden så længe nok følelsen af at skulle til at bevise overfor alle mennesker at jeg virkelig gør hvad jeg kan for at komme i arbejde igen.
  Jeg er sikker på du nok skal finde det rigtige arbejde igen. Det var bare ikke lige det her. Hold hovedet koldt. Og det med en bog… god ide!!

  • The CityGirl

   13. januar 2016 — 00:09

   Jeg håber det hele snart ender godt for os – for det skal det jo! Det er bare et spørgsmål om hvornår!
   Og dejligt at du også er med på bog-idéen ;-)

 11. Hold da op! Tænk at de ikke har haft mere styr på deres budget og fremtidsudsigter.

  Selv har jeg været vikar on/off det samme sted siden 2010 – ret belastende og frustrerende. Men også et sted med søde kolleger og spændende arbejdsopgaver :-)

  Glæder mig til at læse din bog :-)

  • The CityGirl

   18. januar 2016 — 08:54

   Det er godt nok lang tid, du har været vikar. Men hvis alt er godt, så betyder det jo ikke så meget :-)

   Og tak – jeg skal nok give et heads up, hvis den der bog bliver til noget ;-)

 12. Så kan jeg vist kun tilbyde, at lave en skrivestue? Så de bøger vi har liggende og trænger sig på, kommer ud i verden?
  Måske med arbejdstitlen “Fuck dit liv up på 1000 måder og overlev på en sten” ?
  ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑