The CityGirl

Den danske vinter består af håndbold

Måske mangler jeg et særligt dansk gen, men jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor vi skal se så meget håndbold. Hele tiden. Hele vinteren.

Når jeg ser mig omkring i min omgangskreds, så virker det som om, at alle er vilde med håndbold og næsten ikke kan få nok. Og jeg forstår det ærlig talt ikke.
Jojo, det er noget med at vi har opfundet spillet engang, men derfor behøver vi jo ikke gå SÅ meget amok over det. Vi har også opfundet Legoklodsen, men derfor sidder vi jo ikke og bygger Lego hele tiden.

Jeg forstår det ganske enkelt ikke. Og i særdeleshed forstår jeg ikke, hvorfor det skal vises i tv KONSTANT hele vinteren, samtidig med at samtlige medier rapporterer fra det og skriver stolpe op og ned. Der er hele tiden EM, VM, DM og sikkert hundrede andre ting, der spilles om, som jeg af gode grunde ikke er inde i. Jeg kan blot konstatere, at hver gang jeg tænder for mit tv, så sendes der direkte fra en eller anden hal med håndbold.

Og ærlig talt, så ser det ikke særlig fedt ud. Der er jeg nok bare mere til lidt mere highend sport, som cricket, hvor man drikker G&T’s. Eller det gjorde man i hvert fald engang!

Jeg kommer aldrig til at forstå hypen – men jeg bliver nok ved med at være træt af at dansk vinter partout skal bestå af håndbold og gråvejr.

Categories: agurketid

Fuck! Hun skal være mor! » « Listeliv IX: Hej 2016!

7 Comments

 1. Jeg er helt enig. Ser heller ikke håndbold som åbenbart er på tv konstant. Til gengæld bygger jeg LEGO for tiden – hele tiden. Noget med at hjælpe børnene med at samle det som engang blev blandet sammen – dont ask ?

  • The CityGirl

   27. januar 2016 — 00:48

   Jeg er SÅ meget mere med på at bygge Lego! Men nu er jeg også den irriterende moster, der bygger deres rumraket om efter de er gået i seng – fordi jeg ikke kan holde ud at se på, hvor håbløs dårligt designet den er ;-)

 2. Jeg er heller ikke begejstret for den uendelige håndboldstrøm, det er så uendeligt kedeligt, jeg har et par gange, prøvet at koncentrere mig om at se lidt af en kamp, men ender altid med at sidde og glo på reklamerne på banen, eller filosofere over spillernes mærkelige hår, eller noget tredje, det er mig fysisk umuligt at følge med. Så nu glæder jeg mig til foråret, og håndboldfri sæson.

  • The CityGirl

   27. januar 2016 — 00:49

   Men er der nogensinde sådan rigtig håndboldfrit? Er der ikke også sådan noget Håndboldsøndag?? Jeg synes det aldrig stopper….
   Og jeg kan heller ikke koncentrere mig. Kommer også til at lave alt mulig andet…

 3. Har du SET de mænd, der spiller?
  Og i særdeleshed deres overordenligt veltrænede korpus?

  Det er sgu ikke spillet, vi går op i (kun), det er trøjebytning efter kampen, der er clouet

  Vent bare og se :-)

  • The CityGirl

   27. januar 2016 — 00:51

   Nah, siger mig ikke rigtig noget. Ham den ene har langt hår, hvilket jeg bare synes er tumpet – og i særdeleshed, når man er professionel sportsudøver.
   Not impressed. Og hvis det virkelig bare var det, så kan man jo bare lave en Google billedsøgning. Man behøver sgu da ikke sidde og se på mænd med harpiks på fingrene i flere timer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑