The CityGirl

Lidt stesolid har vel aldrig skadet?

Vi er et godt nytårspar, Dexter og jeg. Den ene har en tåbelig kæbe og er dermed på heavy smertestillende og den anden har pludselig fundet ud af, at den ikke gider være cool med fyrværkeri, og er nu på stesolid.

Ja, jeg tog forbi dyrlægen i går, for jeg vidste simpelthen ikke hvad jeg skulle stille op. Det er ikke med min gode vilje at jeg doper min hund. Hvis jeg kunne, ville jeg helst bare fikse det med kærlighed og kildevand – eller noget i den dur. Men det er bare ikke nok. Så nu er hun på stesolid – hvilket har lettet tingene en lille smule.

Og når jeg giver Dexter en stesolid, eller mere bare, når jeg tænker på ordet ‘stesolid’, så spiller der amerikanske dramaserier fra 80’erne for mit indre, for der tog damerne altid en stesolid eller en valium.

Faktisk tænker jeg specifikt på Alexis fra Dollars, hvilket gør det hele meget meta-agtigt, når Dexter er opkaldt efter Dex Dexter. Og selvom hun nok ikke tog så mange stesolider (men måske burde?), så er hun bare indbegrebet af amerikanske dramaserier fra 80erne.

 

Det skal nok blive en festlig nytårsaften. I det mindste er vi begge lidt drugged.

Categories: nytårsaften

Fjorten tusind nuancer af lort » « Det bliver altid jul

1 Comment

  1. Øv, håber dog i stadig får en dejlig nytårsaften. Louis er sent ud af byen, dog kun til en mellemstor sjællandsk provinsby, men der er 3 andre hunde også. Alle mere eller mindre nervøse, men de er i gode hænder så det går nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑