The CityGirl

Jul på Nørrebro

Jeg skal holde jul i år. Det er anden gang, og pt. går jeg egentlig mest op i, at jeg på lørdag for første gang også selv skal købe juletræ (med hjælp fra en ven). Jeg har det lidt ligesom dengang man flyttede hjemmefra, og i langdistance-trods åd absurde mængder af slik og chokolade (til aftensmad), som kompensation for alt det man ikke måtte spise, da man boede hjemme.
Så planen er lidt at finde det største og højeste juletræ penge kan købe her på Nørrebro!

Resten går jeg egentlig ikke så meget op i. For min mor kommer med anden og så er der egentlig ikke så meget andet tilbage. Bortset fra at jeg skal købe lidt grødris og mælk og clementiner (og muligvis en ny juletræsstjerne til at kompensere for dårlig samvittighed, siden sidste gang julen gik ned her…). Det er i hvert fald hvad der nogenlunde står på min liste lige nu.

Indtil videre har Dexter og jeg anskaffet os et lille altanjuletræ, og jeg er egentlig skuffet over, hvor uimponeret hun er over det.
jul

Men jeg antager, at det er fordi hun lader op til det store træ. Og måske først kan komme i rigtig julestemning, når pakken fra Kina med hendes julesweater kommer.

En ting er sikkert; det bliver jul på Nørrebro – og Dexter og jeg går all in!
Hun har endda fået sig en julekalender i år! Og kvitteret med absolut ingenting til mig….

Categories: jul

Kære dig, der elsker fyrværkeri » « Fuck dig! Vi skal være sammen ALTID!

2 Comments

  1. Det kan godt være du mangler juletræet, men du har da årets julekort i hus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑