The CityGirl

Det bliver altid jul

Det blev jul på Nørrebro igen i år – og hvis jeg selv skal sige det, så gik det forrygende! Kæben forholdt sig i ro indtil midnat – og jeg fik faktisk også et par jeans! Hurra!jul

Jeg havde det traditionelle, årlige raserianfald over lametta, men formåede til gengæld at sætte min egen personlige rekord for antal lys på træet: 50 stk!
Næste gang går jeg efter 60. Kun fordi at rygterne siger, at min oldemor formåede at have 60 lys på en vissen rødgran – som i øvrigt var halv størrelse af det supertræ, som jeg fik købt.

Dexter fik overraskende mange gaver, og var helt, helt med på både at gå rundt om det og hjælpe med at udvælge gaver under træet. Og så var de fleste af hendes yndlingsmennesker jo tilstede – og en and. Plus at hun slap for at have sit juleoutfit på (ingen af os kunne jo vide, at str. M i Kina passer til chihuahua-hvalpe…). jul
Så julefreden sænkede sig på Nørrebro med and og hund og børn og konfekt og gaver. Alt i de helt rette mængder. Lad os gøre det igen til næste år!

Glædelig jul fra The CityGirl og Dexter

Categories: jul

Lidt stesolid har vel aldrig skadet? » « And so we meet again…

2 Comments

  1. Glædelig jul. Gæt hvad jeg fik i gave.. https://thecitygirl.dk/2015/10/den-praktiske-buks/ åh jo. Og jeg elsker dem. Mit voksen-jeg er dig evigt taknemmelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑