The CityGirl

And so we meet again…

Det er jo også ved at være tre år siden, at jeg sidst har beskæftiget mig indgående med min kæbe, så det var da også på tide! Og hvilken fænomenal timing, at det skal være lige her før jul. Lige den sidste dag min tandlæge havde åbent, men når alle andre er gået på juleferie. Oh, hvilken julefryd, når ens tandlæge fortæller at:

 • Ja, det er menisken i kæben, der er skredet igen.
 • Ja, du har væske i kæben.
 • Ja, det kan ske igen. Det er ligesom Mel Gibson med hans skulder i Dødbringende Våben 1-1000.
 • Ja, alle er gået på juleferie, så vi kan ikke gøre noget før efter nytår andet end at give dig drugs.
 • Ja, det er nok din kæbemuskulatur som ikke passer til dit nye bid, men man tager ikke højde for at den passer til biddet, når man opererer. Det kan man ikke. (SAY WHAT?! Og hvorfor fik jeg aldrig det at vide dengang?!)
 • Nej. din tre år gamle bidskinne passer formentlig ikke mere (korrekt!), men der kan ikke laves en ny før i det nye år.

Så jeg skulle virkelig tage mig sammen og ikke tude foran min tandlæge, fordi det bare er så uretfærdigt og tarveligt. Jeg tror godt at han kunne se det på mig, så han skyndte sig at komme med et lille opmuntrende foredrag om kæbeledets opbygning, som jeg nu ved, er samme slags som knæet.

Men jeg tudede hele vejen hjem i bilen. For jeg kan slet, slet ikke arbejde med Odense og flere operationer. Eller alternativet; at sove med bidskinne resten af livet -ish.

Så ja, det jeg ønsker mig i julegave, er bare et normalt venstre kæbeled. Og jeans. Men mest et helt normalt, gennemsnitligt venstre kæbeled, der kan leve sit liv uden at få noget som helst opmærksomhed.

Categories: tandlæge, uventet drejning

Det bliver altid jul » « Jeg hader nytårsaften

5 Comments

 1. Uhh, hvor er kæbeleddene stærkt undervurderet og hvor jeg dog kan følge dig i din frustration:-) Håbet dælme at du får noget kvalificeret hjælp i 2016!

 2. Det er øv med øv på.
  Jeg håber at de sidste lasede rester af 15 bliver til at holde ud. At dig og

 3. Det kører sgu ikke for skarpt, hvad angår min evne til at skrive en kommentar.
  …. At dig og Dexter får en jul med nye jeans, kødben og konfekt i passende mængder.
  At det ikke bliver for smertetynget og at du tillader dig selv noget dope.
  God jul og et stille nytår.

  • The CityGirl

   25. december 2015 — 22:16

   Tak :-) Og jeg fik et par jeans! Og Dexter fik noget at gnave på. Og kæben har opført sig til at arbejde med indtil nu.
   Glædelig jul og godt nytår til dig også!
   PS. Elsker at dine kommentarer altid kommer i to ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑