The CityGirl

De kaldte hende Tyksen

Hver gang man peger, peger fire fingre mod en selv. Det er både faktuelt rigtigt, men passer også tit, når man har for vane, at være en hellig idiot.

Indtil nu har jeg været en hellig hundeejer, der i smug har shamet de andre hundeejere med overvægtige hunde. For “hvordan kan man ikke se det?!” og “det er jo misforstået kærlighed at fodre den så meget og så forkert!”.

Så var det at Dexter forleden skulle have sit halsbånd på, og jeg troede at jeg havde spændt det for langt ind. Men det var spændt der, hvor det altid har været spændt, og hvor der indtil for ganske nylig har været ret meget luft omkring.

Jeg forstod det ikke. Jeg vejer jo hendes mad og er streng med madrester og alt det jazz! Men hun var altså blevet lidt rund i det. Så meget, så virkelig mange andre mennesker lagde mærke til det.

I dag blev hun vejet. 11 kilo!!! Sidst hun blev vejet, vejede hun 10 kilo og skulle tabe 200 gram. Ergo er hun virkelig tyk nu. No wonder hun har tyrenakke nu!
Når idealvægten er 9,8 så er det procentuelt virkelig meget. Så meget, at hun kunne være med i The Biggest Loser – hvilket min dyrlæge også foreslog.

overvægtig-hund

Og synderen; en lille klat leverpostej hver dag, fordi hun får beroligende piller, så hun kan lære at være alene hjemme.

Nå, men jeg sidder lige her og prøver at vænne mig til, at jeg har en overvægtig hund … 11 kilo!!!
Nu kalder vi hende Tyksen. Og har købt fedtfattig leverpostej. Og jeg skal holde op med at dømme andre. Det kan jo være, at de andre overvægtige hunde også bare har fået lidt for meget leverpostej …

Categories: Dexter, hund

Akklimatisering fra arbejdsløshed » « 1 år, 6 måneder og 8 dage

2 Comments

 1. Men fortykkelsen går jo til et godt formål. Hvis ikke du havde fået job var leverpostej og ene-tilvænning jo slet ikke nødvendigt. Hurrraaaa…. Så blev der ikke brug for muligheden hos mig ?. Tillykke igen!

  • The CityGirl

   10. november 2015 — 22:23

   Tak :-)
   Og du har nemlig ret; det går til et godt formål :-D
   Jeg ser det nu også som det sekundære problem, hvor alene hjemme træningen er det primære. Heldigvis var min dyrlæge enig med mig – og foreslog hytteost (foruden deltagelse i The Biggest Loser).

   Og ja, lige nu behøver jeg ikke muligheden hos dig – som jeg jo var SÅ glad for at du skrev til mig om! Tak igen! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑