The CityGirl

Inkl. nævenyttig kørelærer

Jeg har nu haft den nye, navnløse bil i en uge, og jeg må konstatere, at den kommer meget tæt på at være lige awesome som Miss M. Også selvom det ikke er en Suzuki, men en Skoda Citigo.

skoda citigo

Der er selvfølgelig lige nogle ting man skal vænne sig til, som at der bliver varmt i bilen næsten samtidig med at man tænder for varmen – og ikke 15-20 minutter senere. Og at man kan høre musik i stereo! Det er lidt af en omvæltning.
Ligesom der er fjernbetjent centrallås. Ja, jeg har stået på afstand og låst den op og i. Bare fordi jeg kan. Og ja, jeg har også prøvet at gøre det totalt spion-agtigt, undercover, uden at tage bilnøglen op af lommen!

Det er noget af nogle forandringer, som jeg skal vænne mig til. Også at der er udendørs temperaturmåler, og så kan man jo sidde og konstatere, at der er mellem 1,5 og 3 graders forskel på temperaturen i forstæderne og København. Hvad jeg som sådan skal bruge den feature til, ved jeg ikke rigtig, men jeg kanallerede ret godt lide den.

Alt i alt den lille nye Skoda Citigo ganske fantastisk. Dog er der et punkt, hvor jeg synes, at den skal til at slappe af.
Åbenbart er det en fast ting i alle nye biler, at der sidder sådan en lille nævenyttig kørelærer i instrumentbrættet, som er lidt for emsig med at synes, når der skal skiftes gear. Der er vi ganske enkelt ikke enige! Jeg nægter altså at køre i femte gear, når jeg kører knap 50 km/t! Og det tror jeg faktisk også at min gamle kørelærer vil være enig med mig i.

Dexter er ret uimponeret. Lige så utilfreds hun var med at skulle transporteres i cykelkurven, lige så uimponeret er hun over den nye bil. Lidt som om, at hun tager det som en selvfølge, at der altid er en bil til rådighed til at transportere hende.

Tilbage er blot at navngive kareten. Hvilket ikke er helt nemt. Indtil videre kredses der om Hyben-Kuki, Pippi-Kuki og Madicken. Det kommer nok til at tage lidt tid, da det jo er en stor beslutning.

Categories: I-landsproblemer

Man skal vente med at gå i panik » « På 2 hjul og 4 poter

8 Comments

 1. Tillykke med din fine nye “Rødhætte”!

 2. Det med temperaturen udenfor kommer handy til vinter, så du kan tjekke om det lige en minus 1 eller 2 og derfor risiko for glatte veje ;-)

  J

  • The CityGirl

   9. oktober 2015 — 14:43

   Det havde jeg slet ikke tænkt på! Selvfølgelig! Tak :-)
   Det var også begrænset, hvor underholdende det var, at tjekke temperaturforskelle mens man kører :-D

 3. Man skal BESTEMT ikke undervurdere musik i stereo. :)

  Jeg har muligvis spurgt før – og glemt svaret. Hvordan fik Miss Marilyn egentlig sit navn?

  • The CityGirl

   16. oktober 2015 — 14:06

   Jeg kan faktisk ikke huske det…. Så hvis du har spurgt før, og jeg har svaret, så er det dig, der har svaret :-D

 4. Jeg tror ikke jeg kender den der nævenyttige kørelærer der vil have, at man skal skifte gear. Jeg har kun den med sikkerhedsselen (og lige så lidt som jeg forstår, at man kan “glemme” at vaske hænder efter man har været på toilettet forstår jeg, at man kan glemme selen – selv uden lamper og biplyde)

  • The CityGirl

   18. oktober 2015 — 13:30

   Jeg forstår heller ikke at man kan glemme selen. Nogle gange, hvis jeg lige hurtigt skal flytte bilen et par meter til en anden parkeringsplads, tager jeg den ikke på. Og føler mig nærmest nøgen: Det føles SÅ forkert at køre uden at have den på!

   Den er så til gengæld mega irriterende, når man kører med en hund, der ikke sidder helt stille hele tiden. I mine forældres bil er den alarm ABSURD sensitiv, så det bimler og bamler, når jeg kører i den med Dexter. Heldigvis er den ikke så sensitiv i den nye; den har kun bimlet en lille smule en enkelt gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑