The CityGirl

Den praktiske buks

Jeg har altid forsvoret alskens über praktisk tøj. Sådan noget spejder-tøj. For jeg er jo ikke spejder-typen! Jeg er by-menneske på ALLE måder.

Så fik jeg Dexter. Og stille og roligt har vi arbejdet os igennem x antal cowboybukser, sko og jakker. Det er som om, at når beklædningsgenstande bliver udsat for hund og poter nok, så får de lige et pitstop i kategorien “hundetøj” inden de bare dør.

Det blev jeg lidt træt af i længden. I særdeleshed, at jeg stort set aldrig havde et par rene jeans. For det der med at lægge to og to sammen inden jeg gik tur med Dexter og endte nede i hundegården, og ikke tage de nyvaskede jeans på, skete ligesom aldrig.

Så jeg tog en dyb indånding og fortalte min mor, at jeg ønskede mig et par outdoorbukser. Ikke regnbukser (dem dør man af at have på!), men nogle vind og vandafvisende overtræksbukser.

Det viser sig, at når man ønsker sig sådan noget kedeligt noget, så er ens mor ellevild for at give det. Måske er det alle teenageårenes diskussioner om hvorvidt den lårkorte kjole var varm eller ej, som kunne blive forløst ved at pakke mig ind i alt for praktiske outdoorbukser. Jeg ved det ikke. Men jeg fik et par i sidste uge.

Jeg KNUSELSKER de bukser. Altså bortset fra at jeg var ved at dø af varme i dem til agility, hvor solen pludselig skulle skinne herremeget. Men ellers har de været perfekte!
I går var Dexter og jeg i skoven i to timer, uden at jeg frøs det mindste! Jeg stod som en stolt pave i modvind i mine outdoorbukser, mens alle hundene løb rundt og mudrede sig selv og alt andet mere og mere til.
Og det var lige meget! Jeg havde jo rene bukser på indenunder! Og frøs ikke!

outdoorbukser

Og som bonus, så kan man lufte hund om morgenen iført nattøj indenunder – og INGEN kan se det! Det er simpelthen så genialt.

Jeg elsker mine nye, praktiske bukser – og mens jeg stadig er arbejdsløs, så kommer jeg ikke til at have andet på her henover vinteren. Så ja, jeg er hende, der render rundt på Nørrebro i tøj der ligner noget, der hører til i vildmarken.
Men jeg er varm, tør og helt ren indenunder!

Categories: voksen

Agility uden hund » « Man skal vente med at gå i panik

5 Comments

 1. Såååeh, mit teenage-jeg hader mit voksne-jeg for at spørge om det her, men altså; hvor er de fra?

  • The CityGirl

   22. oktober 2015 — 23:51

   Jeg lover ikke at sladre til de dit teenage-jeg – hvis du ikke sladrer til mit ;-)
   Det er Haglöfs (så bliver det ikke mere praktisk!!!), købt i en forretning, der hedder Naturligvis i Lyngby. De findes også på nettet, hvor de har bukserne tilbage i en enkelt størrelse: http://www.naturligvis.com/vare/7637-haglofs-rugged-q-mount-pant-true-black

   Manden i forretningen sagde, at de var så slidstærke, at de holdt hele livet. Så det er jo meget godt, at man kun skal ud i sådan et køb én gang ;-)
   Jeg lover, at du ikke vil fortryde det!

   • Tusind tak! Jeg er på en måde lidt vild med, at de hedder “Uopslidelige friluftsbukser til vandrelystne kvinder”.. Og på en måde ikke. Hvornår blev jeg sådan en, der skrev “friluftsbukser” på min ønskeliste til jul?
    Men tak, jeg er dybt overrasket, når jeg skriver, at jeg tror, du har ret i, at jeg ikke kommer til at fortryde det!

    • The CityGirl

     23. oktober 2015 — 00:27

     Haha! Jeg kan følge dig i det hele – for jeg har jo lige været der. Og er der på en måde stadig…
     Jeg startede faktisk sidste år med at overveje det mere og mere. Men hver gang jeg sad og googlede det, blev jeg helt træt, fordi jeg kom ind i der kække frilutsverden – og så også fordi det er så mega dyrt! Jeg vil da hellere købe et par nye jeans end at bruge alle lommepengene på praktiske ting….
     Men jeg må give dem; det virker som om de er alle pengene værd – og at de er utrolig slidstærke!
     Og så er det virkelig rart at kunne tage noget tøj på, når hunden skal luftes og på ingen måde være “bange for” at blive snavset eller komme til at fryse.
     Jeg elsker dem virkelig – og ja, jeg har luftet hund i nattøj uden nogen kunne se det. Og uden at jeg frøs ;-)

     Giv endelig en melding om dem, hvis du får dem i julegave ;-)

     PS. Min ønskeseddel i år er heller ikke den spændende slags, som de var før i tiden. Pt. står der ny støvsuger og hårtørrer på den…. Man blive fandme så voksen!

     • Hvis vi tager de fornuftige briller på, ER de jo også skide smarte. Jeg ville elske at slippe for at tage nattøjet af, det er jo så smart. Friluftsmennesker er ikke så dumme endda – åbenbart.
      Det ville også være rart med et par bukser, der bare kan tåle det hele. Jeg vil jo også rulle i blade, når mine små niecer gør det – helt voksen bliver man vel ikke, bare fordi man får fornuftige bukser på ;)

      Det skal jeg nok! Jeg håber helt!
      Min liste er allerede umådelig lang. Også med spændende ting, faktisk. Det er noget med SU, der er årsagen hertil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑