The CityGirl

Hundeejer: Level 10.000

Hvis ikke det var fordi det var totalt irrelevant, så tror jeg egentlig, at jeg igennem de seneste tre uger, er blevet mere end rustet til at blive mor. Alternativt bare har nået level 10.000 i spillet “Hundeejer”.
Det kan jeg takke Dexter for, som har valgt, at august 2015 åbenbart skal være sygdomsmåneden over dem alle.

Derfor er jeg nu fuldt uddannet i at:

  • Lufte hund med diarré level 2 millioner i nærmest søvne (helst omkring kl. 3.30 og 5.30)
  • Tørre bræk op i nærmest søvne klokken 6 om morgenen
  • Anrette 5-6 små retter skånekost i løbet af dagen (okay, jeg mistede overblikket de fleste dage, og vidste faktisk ikke hvor mange gange ris+kylling Dexter havde fået …)
  • Udføre det der må være ækvivalent med “Mors hånd på pande for at tage temperatur”, som i Dexterland er at mærke på ører, poter, ryg og hale, og hvor Dexter havde nogenlunde samme ansigtsudtryk, som man selv har præsteret som barn, og rent faktisk vide hvordan hunden har det!
  • Rense og smøre creme i øret på Dexter nærmest i søvne klokken 5 om morgenen
  • Give Dexter øredråber mens vi begge var fuld bevidsthed

And that my friends, gør en fuldt uddannet til stort set ALT. Især efter øredråbe-session på en flygtende hund, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg kan ALT.
Og så selvfølgelig sammenlagt med, at alle (pånær min konto) har overlevet, at kræet har raget to sygdomme til sig på 3 uger. Hvis ikke jeg vidste bedre, så ville jeg tro, at hun hang ud nede i den lokale børnehave, når jeg er ude af huset.

Categories: Dexter, hund

Vi skal SÅ meget i Babysam! » « Reclaim Nørrebro

1 Comment

  1. Du er bare SÅ klar til at få rigtige børn?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑