Det var fedt, da jeg for nogle uger siden, lige skulle rive al indmad ud af min bil og forsøge at finde ud af, hvorfor min bil pludselig var omdannet til et vandland.
Heldigvis VAR det den nyligt udskiftede forrude, der på magisk vis havde omdannet min bil til Lalandia, og heldigvis var mekanikeren verdens flinkeste, og fiksede problemet uden diskussion eller flere regninger.

Og jeg glæder mig hver dag over, at jeg nu igen kan køre rundt i en tør bil.
Men der manglede jo lidt indmad. For da bilen stod under vand, blev jeg nødt til at flå al isolering og måtter ud af bilen. De stod så ude hos mine forældre for at tørre. Sådan noget isolerende gulvbelægning kan godt suge et par milliarder vand…

Da jeg forleden var derude og skulle proppe skidtet tilbage igen, var den ene væk. Som i pist væk. De havde stået ude på terrassen under halvtaget – og nu var den ene væk.

Enten er det virkelig nogle retarderede indbrudstyve, der holder til derude – eller også er det nogle virkelig smarte ræve, som har tænkt:

“Nice! Den passer perfekt i rævegraven. Hvad siger du Else? Skal ungerne ikke have den og ligge på?”.

Vi er selvfølgelig også lidt nord for København, så hvorfor ikke. Det var ligesom bare den eneste logiske forklaring. At rævene ude i mine forældres hood er enormt luksus-agtige i deres indretning af rævegrave. Og på en måde passer den tese også meget godt til mit liv pt., at ræve naturligvis skal stjæle min bil-isolering. Why not?

Jeg håber de nyder deres isolering i rævegraven, mens jeg kører rundt med halv isolering i bilen.