The CityGirl

Juhu! Aktivering! – Del 2

I går var tiltrængt hviledag i aktiveringsforløbet. Nu havde vi jo også været på kursus i hele 2 timer OG fået lektier for med at opdatere vores CV på Jobnet.
Mens jeg sad og opdaterede mit CV (…) blev jeg ringet op af en fra jobcentret, som havde fundet en virksomhedspraktik til mig. Som kontorassistent! Jeg prøvede at forklare, at online markedsføring har meget lidt med kontorassistent at gøre, men det var lidt op ad bakke. Lidt ligesom dengang de syntes, at jeg skulle være jord og betonarbejder.

I dag til kursus på jobcentret var der mandefald. Det havde man ligesom set komme. Dog var Indebrændt Arbejdsløs Mand der stadig. Alligevel ventede vi næsten 10 minutter håbefuldt på at resten kom. Det gjorde de ikke.

Så brugte vi 20 minutters tid på at tale om det fuldstændig irrelevante, for kurset, faktum, at mange virksomheder ikke svarer på ansøgninger. Der var brug for at dele egne erfaringer. Meget brug for.
Efter Indebrændt Arbejdsløs Mand havde givet det lune tip, at det er bedst at ringe op til virksomhederne efter man har sendt en ansøgning, så de ikke kan sno sig udenom (!), holdt vi et kvarters rygepause.

Tilbage på pinden fik vi lidt gennemgang af hvordan man skal tænke, når man skriver en uopfordret ansøgning og en smule gennemgang af det tricky emne “CV”. Protip: CV er bagudrettet – det er det du HAR lavet.
Og så var der dømt gruppearbejde! Nu skulle vi fortælle hinanden vores succeshistorier. Succeshistorier kan også være i ens privatliv – og det er åbenbart in at have været spejder.

Så samlede vi op på succeshistorierne, fik lektier for og ønskede hinanden god weekend.

Categories: arbejdsløs

Man har et standpunkt … » « Juhu! Aktivering! – Del 1

6 Comments

 1. Endelig når vi til succeshistorierne, og så er der bare tæppefald. En amerikaner ville have skreget “commercial break,” men de har jo også en anden opvækst, og sådan er der så meget.

 2. Hvor lyder det bare “aktiverings-agtigt“ og kommunalt ;)

 3. Hey Citygirl – du kender den sikkert men hvis ikke tjek – http://dagpengeland.dk – Lau fik faktisk nogle jobs på den ;-)

  • The CityGirl

   15. juni 2015 — 23:54

   Tak for link :-)
   Og jo, jeg kender den godt – den er også virkelig god! Holder (desværre) stadig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑