Selvom man er arbejdsløs, så findes mandage stadig – og arbejdsløse mandage kan være fyldt med mindst lige så træls ting, som hvis man havde et arbejde.

For man ved bare, at når man vågner op med poter i håret, så er stilen ligesom lagt.
mandagSå kan man bruge resten af dagen på at tale med lorteforsikring om udskiftning af forrude efter stenslag i fredags, som siden har haft en fest med at brede sig. Og åbenbart har jeg erhvervet mig en decideret lortebilforsikring som ikke rigtig dækker noget, og hvor selvrisikoen er latterlig høj og hvor præmien stiger usandsynligt meget bare jeg nyser.

Heldigvis fik jeg tilsidst fat i et værksted, som både havde den billigste pris OG som gav mig yderligere rabat. Måske fordi han kunne høre at jeg var blond og arbejdsløs. Uanset hvad, så er den mand dagens mand i skysovs!

Men mandage stopper jo ikke bare sig selv som sådan, så jeg fik også lige en opringning med afslag på det job, hvor jeg var til samtale. Midt i al nederenheden glemte jeg at spørge om det var fordi de havde fået Facetime-opkald fra crazy hund.

Og for bare at toppe det hele, så har overboens teenager fra helvede været hjemme hele dagen MED venner på besøg. De læser ikke til eksamen, kan jeg hilse og sige. Det lyder mest bare som om de tramper rundt i små cirkler til mega høj musik. (Seriøst, hvorfor skal teenagere larme så meget?? Hvad er der galt med dem?!)

Ja, jeg er gammel og sur – og det må man gerne være på en mandag.