The CityGirl

Et humant menneskesyn

Det har været en grim valgkamp. Ikke bare de her 3 uger, men hele det sidste år, hvor stort set alle politikere har stået i kø for at straffe de svageste mest. Det har været et kapløb om at være mest ekskluderende – og det har været så trist at se og høre på.

Jeg mener, at vi i Danmark, uanset finanskrise, har det så godt, at vi simpelthen ikke kan være det bekendt. Vi skal ikke være et ekskluderende land. Selvom ledigheden er høj, og jeg selv er arbejdsløs, så føler jeg mig ikke truet af udenlandsk arbejdskraft og flygtninge der “vælter indover grænserne”.
Vi skal hjælpe. Vi kan ikke være andet bekendt.

Jeg er egentlig liberal på den radikale måde inderst inde – men hverken de radikale eller de andre liberale partier vil have et humant menneskesyn, når det både kommer til flygtninge, asylansøgere, arbejdsløse og folk på overførselsindkomst.

Ved sidste valg stemte jeg på blå blok. Imorgen stemmer jeg på Enhedslisten. Af den ene grund, at vi er nødt til at have et humant menneskesyn. Hvis ikke vi har det, så er alt andet ligegyldigt. For jeg vil ikke leve i et land, som ekskluderer, bygger mure og taler så grimt om andre mennesker.

Uanset hvad du har af partifarve, så håber jeg, at du stemmer imorgen.
Sofastemmer og blanke stemmer hjælper ingen.

Categories: politik

Sådan er demokratiet også » « Juhu! Aktivering! – Del 3

2 Comments

 1. Ikke enig i dit kryds, men helt utroligt enig i din opsang. God valgdag!

  • The CityGirl

   18. juni 2015 — 09:38

   Vi lever heldigvis i et land, hvor vi ikke behøver være enige – andet end om at vi skal stemme og bruge vores ret til det :-)
   God valgdag i lige måde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑