The CityGirl

Den skvulpende bil

Klokken kvart i fire søndag eftermiddag stod jeg på en parkeringsplads ved Dyrehaven. Tilfældigt var Dexters snor gledet om bagved på gulvet og da jeg rækker ud efter den, falder min hånd ned i en sø af vand. Det der engang var en normal bund i en bil med bilmåtter und so weiter, var omdannet til en fin, fin lille sø.

Febrilsk rykker jeg rundt på alt inkl. sæder for at finde den vandflaske, jeg måtte have haft liggende, som vandet naturligvis må være kommet fra. Alle fire milliarder liter vand. Men jeg finder ingen vandflaske. Jeg finder heller ikke nogen åbne vinduer eller noget som helst, der kan indikere hvorfor helvede jeg har fire milliarder vand i bilen. I den ene side. KUN i den ene side. Og godt nok er jeg blond, men der kan jo heller ikke være hul i bunden i bilen, for så ville vandet jo kunne løbe ud igen.

Efter Dexter har afsikret hele Dyrehaven, tager vi hjem igen.

Først prøver jeg at ignorere det faktum, at min bil står under vand. Det er som om, at jeg ikke rigtig kan overskue at deale med det. Men når man véd at ens bil står under vand, så kan man ikke rigtig ignorere det. Så jeg ringer til min far, for at stå og bakse med sådan noget lort nede på gaden på Nørrebro kan jeg heller ikke rigtig overskue.

Efter en times tid har vi fået skåret filt og isolering ud i den druknede side og hældt fire milliarder vand ud og tørret op – og har talt med tre naboer, som alle havde fine bud på hvad der kunne skyldes sådan en sær drukning.

Det bedste bud var, at min forrude for halvanden uge siden var blevet skiftet og ikke blevet tætnet ordentligt – og tre dage efter kørte jeg i en seriøs skylle. Det er faktisk det eneste der giver mening. Og det eneste jeg kan overskue, for ellers skal jeg selv have penge op af den lomme, hvor der ingen penge er.

Men så fik jeg da tiden til at gå på sådan en søndag – og får dagen imorgen til at gå også. Så slipper jeg for at dandere den eller lave ting som at søge jobs.

Og da jeg kørte hjem i den fugtige bil, uden bunddække eller bagsæde (ja, det hev vi også lige ud), så var det ganske vist, at hver gang jeg bremsede op, så skvulpede det omme bagi.
Gad vide hvor meget man kan få for en bil med indbygget bølgeskvulp? Smider gerne et par plasticænder med i prisen, hvis det kan gøre en forskel.

Categories: agurketid

Vandhund, level: Oprah » « To cool for school

6 Comments

 1. prøvede helt det samme for nylig. Og ja, det var forruden, den var gal med. Håber de fikser den for dig inkl. udtørring af bilen. Surrealistisk oplevelse at have pool-tilstande i sin bil. Pøj pøj med det!

  • The CityGirl

   29. juni 2015 — 11:11

   Hold nu kæft, hvor er jeg glad for at du skriver det!!!!
   Altså ikke fordi jeg er glad for at du også har prøvet at have pool i bilen, men bare at den mest plausible (og ikke mindst billigste!) tese faktisk er sket for andre.
   Så er det ikke helt i skoven, når jeg om lidt skal afsted og snakke med dem…

   Virkelig: Tak! :-)

   • Du skal bare holde HELT fast. I mit tilfælde prøvede de at sprøjte bilen til og kunne ikke konstatere noget indtrængende vand. Men der var ingen forklaring, så jeg fik et andet firma til at teste, og de fandt en lækage, så det oprindelige firma var nødt til at tage ansvaret på sig. Og både sætte ruden i igen og tørre bilen ud. Hold fast og insistér – der ER ingen anden mulig forklaring. Held og lykke med det :-)

    • The CityGirl

     29. juni 2015 — 15:20

     Så har jeg været afsted. Han var heldigvis stadig lige så supersød, som da han lavede ruden, så ingen diskussioner! Hurra!
     Han havde først tid mandag, men så kan han også nå at få en affugter hjem (og jeg kan måske nå at få rullet resten af vandet ud og tørret op…).
     Umiddelbart kunne han ikke se noget, men han tager ruden ud og sætter en ny i (eller den samme, hvis han kan få den intakt ud), og går så det hele efter. På hans regning.
     SÅ dejligt at man ikke skulle diskutere :-)
     Selvom han ikke umiddelbart kunne se hvor det var, så gav han mig 100% ret i at det nok måtte være noget med ruden og det var den eneste logiske forklaring.
     Man bliver sgu så glad, når man møder et normalt menneske, som ikke kun tænker på at redde egen røv :-)

     • Dejligt, at det forløb smertefrit. Og ja, man bliver så taknemmelig over at blive mødt med forståelse og ansvarstagen. God service!

 2. Heldigt der kom styr på vinduet i bilen. Har man ikke altid mulighed for en forholdsvis tør garage er p-huse/kældre et godt bud såfremt det altså ikke er sommer :-) og utrolig flot han gik det hele efter, på hans regning :-). Det ikke mange steder det sker tror jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑