The CityGirl

Én lang Morten Korch-film

Jeg var på Fyn her i weekenden. Og som Københavner, bliver man hver gang lidt overrasket, når man finder ud af, hvor stor Fyn egentlig er. Når det kommer bag på en, hvér gang, at den der sjat motorvej fra Odense og helt hen til kanten af Fyn, faretruende tæt på Jylland, tager så lang tid. Naturligvis hjælper det heller ikke på det, at antallet af trailere stiger proportionalt jo mere vestpå man kører. Jeg så endda en lastbil med trailer (!).

Men med alle trailerne, campingvognene og lastbilerne (og alle dem, der insisterer på at køre under 100, hvor man må køre 130. HVORFOR?!), var der god tid til at nyde udsigten. For Danmark er fandme pæn på denne årstid med fuld knald på alle farver, og så gør det ikke så meget at der faktisk er ret langt fra Odense til Middelfart, når kulissen er én lang Morten Korch film.

Og mens Dexter kørte landhundene trætte i én lang ongoing natur-optur, kom vi andre helt ned i gear.
fynOg jeg tror det er meget godt, at vi ikke bor på landet; det ville hun slet ikke kunne administrere og ville eksplodere af lykke over konstant at være midt i naturen og kunne gå på musejagt hele tiden.
Så efter 24 timer kørte vi hjem igen til det stille og rolige Nørrebro.

Altså efter jeg lige havde været i Ikea i Odense, for at købe en stol, der var udsolgt herovre. Og der må jeg bare konkludere, at Ikea åbenbart har brugt de samme byplanlæggere fra Odense til den Ikea, for den er jo helt åndssvag at finde rundt i! Men jeg fik stolen, og skal aldrig mere i Ikea i Odense.

Categories: ikea, weekend

Aserbajdsjan + skateboard = jobsamtaler » « En flyvende penisforlænger

5 Comments

 1. Hvorfor køre 100, når man må køre 130? Fordi man ikke sparer ret mange minutter, selv på en lang strækning, ved at køre stærkt. Til gengæld bruger bilen langt mere benzin.

  • The CityGirl

   19. maj 2015 — 11:06

   Ahr, godt nok er jeg ikke matematiker, men man kan dog komme 30 kilometer længere på en time, hvis man kører 130 fremfor 100 ;-)
   Men det er mere fordi det er farligt når folk kører meget for langsomt på motorvej. Både lastbiler og trailere kan man jo spotte på afstand – men det er tit svært at se at en almindelig personbil kører markant langsommere.
   Og hvis man alligevel helst kun vil køre omkring 100, så kan jeg ikke forstå, at man ikke tager landevejen fremfor motorvejen. Altså fordi det er farligt når der er SÅ stor forskel på farten.

   • Altså, der er jo to spor, så de fartglade kan overhale. At der så er forbløffende få, der fatter, at de skal holde til højre – tja, det er nok snarere det, der er problemet.

 2. Vi så en motorcykel med trailer på vej til Falster (altså på den der tur som efter planen skulle være gået til Berlin men som ikke kom længere end til lægevagten på sygehuset i Nykøbing Falster)

  • The CityGirl

   20. maj 2015 — 13:07

   Så er man virkelig vild med trailer! Antager lidt at en trailer på motorcykel er lidt besværligt ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑