The CityGirl

En flyvende penisforlænger

Da jeg i dag var ude at gå med Dexter, kunne jeg konstatere, at sæsonen for udendørsliv for alvor er skudt i gang i dag. Og selvom jeg på et helt personligt hundeejer-plan kan synes at det er træls ikke at have byens parker for mig selv, når jeg skal lufte hund, så synes jeg grundlæggende det er skønt, at folk trækker udenfor (men ligesom vi hundeejere skal samle op, så skal alle andre også rydde op efter sig! Hvis du er i tvivl om mængden af madaffald, så låner jeg gerne Dexter ud til en tur i parken og så kan du se, hvor meget klamt mad og madaffald, der efterlades!).

Men en ting som jeg aldrig kommer til at holde af, ved det ellers så hyggelige udeliv, er det mandlige køns trang til ALTID at skulle kaste med en bold eller frisbee eller hvad der lige er ved hånden.
Faktisk hader jeg det. For jeg er ret boldskræk – og frisbees er jeg decideret bange for. Jeg mener, folk har ALDRIG styr på den! ALDRIG!

På et meget, meget simpelt stenalderplan, så kan jeg godt regne ud, at mænd har den der trang til at skulle vise sig frem. Men hvorfor det skal foregå med flyvende ting, som de kaster (for det meste dårligt) gennem luften, over virkelig lange afstande, så alle os med boldskræk kan stå meget længe og vente på at kunne komme forbi (eller regne den mest sikre vej ud), forstår jeg ikke.

Er der noget jeg har misset? Er en bold bare en flyvende penisforlænger? Er en frisbee på samme plan, eller giver den flere point? Penisforlænger-mæssigt. Bør jeg falde i svime over de der mænd, der vælter rundt i parkerne med flyvende genstande? For det virker ikke på mig. Jeg synes faktisk bare det er træls. Jeg vil gå så langt som at sige pisseirriterende.

Categories: mænd

Én lang Morten Korch-film » « Men i næste uge … !

2 Comments

  1. Jeg forstår heller ikke de der flyvende penisforlængere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑