The CityGirl

Den virkelige grund til min arbejdsløshed

Der begynder at tegne sig et mønster for, hvorfor jeg stadig ikke har et job. Nogen i husstanden modarbejder på det kraftigste, at det skal lykkes for mig.

Forrige gang jeg skulle til jobsamtale åd Dexter chokolade aftenen inden, og skabte derfor en del kaos og ikke den ro og fokus, som jeg gerne ville have haft inden jeg trådte ind af døren til samtale.

Da jeg i går skulle til samtale, var det således heller ikke uden tricks i ærmet.
Aftenen inden blev hun angrebet af en af gadekattene nede på gaden. Det kan jeg naturligvis ikke klandre hende for. Men det resulterede i, at jeg kunne bruge halvdelen af natten inden samtale på en hund i chok. Og dagen efter ville hun ikke noget.

I et par timer gik jeg og diskuterede med mig selv om jeg skulle gøre noget. Det endte med at jeg kørte hende ud til mine forældre – jeg kunne ikke rigtig overskue hvis hun skulle blive fullblown syg mens jeg var afsted. Da jeg hentede hende om aftenen fik jeg at vide, at hun havde været frisk som en havørn, spist al sin mad og fuldstændig på toppen… Arhmen altså!

Og så er det bare, at man begynder at overveje om hun er decideret udspekuleret. Jeg mener, det er svært ikke at se sammenhængen – og med tanke på, at Dexter synes at min arbejdsløshed er verdens bedste idé, så hælder jeg mere og mere til, at hun forsøger at sabotere mine jobsamtaler. Måske ringer hun endda til alle dem, som bare sender afslag? Via Facetime med sit scary Jokeren-ansigt. Det kan ikke helt afvises – og ville forklare en del.

Så hvis nogle kommende arbejdsgivere læser med derude, så lad være med at tage telefonen hvis det er en hund, der ringer via Facetime! Omvendt har jeg nu svaret på, hvorfor jeg stadig er arbejdsløs og fremover kan svare helt konkret, når arbejdsgivere spørger mig til jobsamtaler.

Categories: arbejdsløs

Åben invitation til politikere » « That Awkward Moment XI

2 Comments

  1. Men held og lykke med tilbagemeldingen fra seneste. Der må da snart komme noget. Tosset hund eller ej…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑