The CityGirl

Taylor Swift-hunden bliver voksen

Dexter bliver 2 år i dag. Og dermed slutter alle undskyldninger for hendes opførsel, for nu er Taylor Swift-hunden blevet voksen. På papiret.

Nu har jeg ikke længere kønsmodningsfaser og teenageperioder at undskylde mig med. Nu har jeg bare en skør hund. Men jeg kan godt lide hende alligevel.
Faktisk er jeg helt pjattet med hende. Og jeg er ret glad for at hun er skideskør, for normalitet arbejder vi alligevel ikke så meget med her i huset. Så hun var jo faldet totalt ved siden af, hvis hun havde vist sig at være en kedelig, normal hund.

Hvis Taylor Swift-hunden havde været en normal hund, så kunne jeg formentlig forvente hvad der står i diverse artikler om hundens udvikling, og at jeg nu både vil have en “rolig og fornuftig hund” og en “afbalanceret hverdag”. Men vi har forlængst droppet at læse på, hvad man kan forvente. Dexter er mere “skyd først, spørg bagefter”-typen, og så kan man undre sig over, hvordan jeg har overlevet næsten to år med det spektakel af en såkaldt hund. Men det har jeg.

Hunden, der ikke giver en fuck for, hvad der står i diverse hundebøger/artikler.
Hunden, der kører sin egen stil – og er ligeglad med hvad andre synes.
Hunden, der er verdens bedste hund.
Hunden, der er Taylor Swift-hunden.

Categories: Dexter

Historien om hvorfor jeg købte en iPhone 6 » « Mænd i tights

2 Comments

 1. Tillykke med Dexter! Almindelige hunde er da også noget af det kedeligste, min gravhund var absolut heller ikke normal, det gjorde hende bare mere charmerende, og man kan vel heller ikke forvente at ens hund bliver normal, når man selv har kuk i kalechen.

  • The CityGirl

   19. april 2015 — 23:31

   Tak :-)
   Og du har helt ret; hvordan skal de overhovedet lære at være normale, når det ikke som sådan er noget man selv bruger :-D

   PS. Kuk i kalechen er et fantastisk udtryk! Tak for at du lige huskede mig på det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑