The CityGirl

Så stop det dog! III

 • Frost-gate. Forældre der troede de skulle en tur i Disney-land på Gammel Torv i København i weekenden og blev forargede over, at det bare var et simpelt arrangement, og derfor skal klage herfra og til evigheden over, at deres børn græd og at de ikke fik det, som de kun inde i deres forkælede hoveder, troede de skulle have. Seriøst, troede I virkelig at det ville være det vilde arrangement, som I klager over, at I ikke fik? Jeg mener, hvornår har Disney sidst givet noget væk gratis?
 • Det Konservative Folkeparti. Først brugte Brian Mikkelsen 9. april til at blande historie og nutid “skønt” sammen i noget valg-nonsens. Dernæst lancerede partiet en “stop”-kampagne, hvor de bl.a. bruger ordet ‘naziislamisme’ (og i øvrigt samme grafiker som Frederiksberg Kommune). I vil bare ikke vinde. Alle ved jo, at hvis man smider nazi-kortet, så har man tabt alle diskussioner. Stop jer selv!
 • Alle der skal lave morsomme variationer af de konservatives stop-kampagne. Den første var sjov. Den tiende sikkert også. Nu er det bare spam i mit feed.
 • B.dk – får I nogensinde nogen besøgende?? Har I selv prøvet at gå ind på jeres side? Hvis I synes det går lidt sløjt i jeres statistik, så er det fordi at jeres side loader så absurd langsomt, at browseren giver op. Dette fænomen er ikke set siden vi allesammen sad på modem og naturligt havde en helt anden tålmodighed. Fiks det eller luk det ned!
 • Folk der opdaterer tusind gange om dagen på sociale medier om deres træning. Jeg. Magter. Det. Ikke. Jaja, det er meget flot – men det er virkelig ligegyldigt. Content er alt – og motionscontent er ingenting.
 • Folk der tror, at de er usynlige på deres altaner. Her tænker jeg meget specifikt på min nabo, som går rundt derude kun iført boksershorts og høj musik. Han er ikke min type og vi har ikke samme musiksmag – og vores altaner er alt for tætte til at vi skal have den slags sammen.
 • Club Matas nyhedsbrev: “Køb sølvstribet Kählervase og få fif til flotte forårsfødder”. Udover det åbentlyse, der er galt med den sætning konstruktionsmæssigt (eller mangel på samme), så må jeg bare sige til Matas, at indholdsmæssigt kender I mig slet ikke.

Og mens vi lige holder et minuts stilhed for de stakkels børn og forældre, der var ofre for weekendens Frost-gate, så kan vi lige udnytte minuttet på at give et bidrag til jordskælvsofrene i Nepal. Bevares, det er naturligvis ikke lige så horribelt, som Frost-gate, men jeg synes godt, at vi kan støtte begge dele:

➝ Folkekirkens Nødhjælp: SMS GIV150 til 1277 og støt med 150,-
➝ Dansk Røde Kors: JORDSKÆLV til 1240 og støt med 100 kr
➝ Red Barnet: Sms KATASTROFE til 1277 og støt med 150,-
➝ Mellemfolkeligt Samvirke: Sms MS150 til 1919 og støt med 150
➝ Unicef: Sms ALARM til 1919 og støt med 150 kroner
➝ SOS børnebyerne: SMS SOS til 1231 og støt med 150 kroner

Alle kan også støttes via deres respektive hjemmesider.

Categories: liste, liste-liv

Livet som arbejdsløs: Årsopgørelse » « Historien om hvorfor jeg købte en iPhone 6

5 Comments

 1. Det var min venindes kæreste, der lavede hjemmesiden, som generer Stop-plakaterne xD Han lavede det, fordi han kedede sig, og havde slet ikke regnet med at der fulgte en mediestorm med :P

  • The CityGirl

   27. april 2015 — 16:38

   Jeg klandrer faktisk heller ikke ham, for jeg ville måske have gjort det samme, hvis jeg havde evnerne og også kedede mig :-)
   Men jeg har nok lidt for mange venner, der er lidt for glade for den side og hvor det bare ikke er sjovt nok. I starten fandt folk på nogle gode, men nu er det bare blevet for meget på den usjove måde..
   Hils venindens kæreste og sig thumbs up for god idé – det er jo ikke hans skyld at størstedelen af befolkningen ikke kan stoppe sig selv igen!

 2. Du glemte samlekortene fra Bilka, Føtex mfl. Danske børn lider jo graverende nød!

  • The CityGirl

   29. april 2015 — 21:08

   What? Hvad? Har vi en ny katastrofe?? SAMTIDIG med Frost?!?!
   Er det det med at nogen har brugt 32.000,- på samlekort og stadig mangler nogen? Det er fandme også uretfærdigt! Og ondt!
   Hvad gør vi? Er det nok at starte en indsamling eller hvordan tackler vi det her?

   • Ja, en ting er jeg dog enig med mødrene om, det er pissesynd for de stakkels børn! En dag rammer virkeligheden dem og mor står ikke klar med curlingkosten. Skræmmende scenarie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑