The CityGirl

Mænd i tights

Der er meget få mænd, der kan bære tights. Tommelfingerreglen er faktisk, at ingen mænd kan. Men så er der jo undtagelsen, der bekræfter reglen – og den oplevede jeg i går, hvor jeg var inde og se Svanesøen.
IMG_0881

Jeg har ikke været til ballet siden jeg var 10-12 år, og dengang var det jo alle kvinderne der var interessante og kjolerne og håret og yndefuldheden. Og jeg var næsten åndeløs i beundring over de fine, fine damer oppe scenen og hvordan dekunne vimse rundt på den der måde! Jeg fik sågar mit ønske opfyldt om at gå til ballet – og var der en enkelt time i en alder af 6-7 år, hvor jeg kapitulerede pronto, da lærerinden skældte mig ud for at samle fødderne indad i 4. position. Det var så ydmygende, at jeg ikke kunne overskue balletprojektet alligevel. Hvilket nok er meget godt. Jeg mener, når jeg arbejder så dårligt med skældud, så ville jeg være blevet et virkelig dårligt balletbarn.

Her +20 år efter, fik jeg så øjnene op for mændene på scenen. Og jeg må bare sige, at mandlige balletdansere overhovedet ikke er fesne! Hold nu op, hvor var de fantastiske! Altså de dansede virkelig flot og alt det der. Men benene! Og ehhh …. resten.

Og kvinderne var også virkelig gode. Det var et eminent stykke, som jeg varmt kan anbefale. Selvom man kender historien, så tog jeg altså mig selv i at sidde og synes, at det virkelig var spændende, hvad der skete. Og min eneste anke er, at hende svanen ikke dør godt nok! Hun blev ved med at rejse sig op og danse lidt. Der kunne hun godt have ligget lidt mere stille. Måske kunne man have brugt lidt teaterblod. Men udover det, var det bragende godt! Og selvom svanens død var lidt fesen, så var mændene det altså ikke. Arhmen altså!

Er der nogen der ved, hvor de mandlige balletdansere hænger ud? Altså går de på bar eller nogen steder, hvor man tilfældigt kan rende ind i dem. Og hvordan kan man spotte en mandlig balletdanser uden tights? Kan der evt. laves en lov om at mandlige balletdansere ALTID skal gå i tights? Jeg skulle  spørge for en ven.svanesøen-ballet

Categories: mænd

Taylor Swift-hunden bliver voksen » « Frk. Utålmodig fra Tosseby

2 Comments

 1. Åh ja, de har noget de der mandlige balletdansere. For sådan cirkus 20 år siden, var jeg inde og se Dødens Triumf, hvor Peter Bo Bendixen optrådte med bar mås SUUUK, det var en god aften.

  • The CityGirl

   17. april 2015 — 21:43

   Uhlala! Den kunne de da godt lige sætte op igen ;-)
   På den anden side, så har de jo nærmest bar mås i de der tights…. :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑