The CityGirl

Jeg overlevede Solformørkelsen 2015!

Det kunne godt have været varslingen til Apokalypsens komme og jordens undergang grundet solformørkelsen i formiddags, da Dexter ualmindelig insisterende vækkede mig klokken halv fem i morges. For man siger jo, at dyr reagerer på den slags halløj.

Men Dexter skulle bare skide små cementkugler, fordi hun havde fået et kødben i går. Det skulle hun også klokken halv ni, og da solformørkelsen skyllede indover landet i formiddags lå Dexter bare og sov. Formentlig på grund af lettere forstoppelse over kødben, fuldstændig uanfægtet af det vilde vejrfænomen.

Og vildt var det jo! Jeg er glad for, at Dexter sørgede for at jeg var oppe, så jeg kunne opleve det. Mit liv havde ikke været det samme uden.
solformørkelse

Categories: vejr

Mund til snude-metoden » « Problemet med stauder

3 Comments

 1. Hi hi hi, tænker at du er nogenlunde lige så begejstret som jeg:-)

 2. Hurra for hund, der står tidligt op. Og så har du endda fået et super godt billede af det smarte vejrfænomen. Jeg sad på et kontor med snuden i en skærm, da det gik op for mig, at “det vist var nu”. Begav mig over i den anden side af bygningen – hvor man rent faktisk kan se solen, hvis den ved en fejl titter ud – kiggede op og konstaterede, at der var lige så overskyet på den side af bygningen, som jeg fornemmede, det var, fra min side. Så ingen solformørkelse til mig. Jeg håber, jeg overlever.. Det blev heller ikke engang mørkt? Skulle det ikke det?

  • The CityGirl

   24. marts 2015 — 01:50

   Jo, det skulle også være blevet mørkere. Syntes heller ikke det var meget, hvis overhovedet noget…
   Men bare rolig; vi gør det igen på fredag! Eller alle dage, der er overskyet ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑