The CityGirl

Fredag d. 13 – og en sølvpapirshat

Det er fredag d. 13. i dag, og eftersom det ikke gik så skide godt for mig sidste gang, så bliver jeg nødt til at tage sølvpapirshatten på og forholde mig helt i ro!
For jeg havde jo ikke fantasi til at forestille mig, at nogen ville forsøge at bryde ind i min bil på en parkeringsplads ved en hundeskov.

Derfor skal der ikke ske noget i dag. Som jeg skrev til en veninde, så ville jeg garanteret som minimum dø! Ikke at jeg ved, hvad der er værre end at dø, men der findes nok noget. Som uden tvivl vil ske fredag d. 13.

Det er bare ikke noget jeg har lyst til at udfordre. Så det kan godt være, at vejret er godt og alt det der, men vi skal ikke noget. Vi skal maksimalt over i Nørrebroparken. Ikke noget med nogle fancy hundeskove eller andre ting, som ikke kan klares i på gåben.

Så jeg har aktiveret min Hulu-konto igen, så jeg helt stille og roligt kan sidde og se de 700 serier, som jeg er bagud med. Og så skal jeg måske lige skæve ned til gaden i ny og næ og sikre mig, at Miss Marilyn har det okay. Men selvfølgelig har hun det. Hun står jo trygt her på Nørrebro og ikke ude i de farlige forstæder!

Categories: uventet drejning

Problemet med stauder » « Glædelig kampdag

8 Comments

  1. Home is the safest place on earth:-)

  2. Pyha, har overlevet indtil nu men der er stadig chance for jeg bliver kvalt i fredagens matadormix senere

  3. Jeg tror, at det er meget usandsynligt, at du dør på denne fredag. Er det måske nogensinde sket, bare én eneste gang, at du døde? Nej, vel? ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑