The CityGirl

Elektrisk lys er overvurderet!

Det kan godt være, at elektrisk lys er ganske smart – men det er som om, at det er den samme debile amøbe, der har lavet alle el-installationer på alle lejligheder på Nørrebro! Eller i hvert fald alle dem, som jeg har boet i.

I dag tog det tre timer (TRE!) at få monteret tre lamper. Mestendels to. Og jeg har stadig en kontakt i køkkenet, som ikke har forbindelse til nogle lamper – overhovedet! Jeg begynder at tro, at den måske tænder og slukker noget inde hos naboen. (Ville være rart, hvis det var overboens teenagedatters anlæg, men så heldig får man vist aldrig lov at være!).

Og da min far og jeg havde opgivet både plan A, B, C, D, E, F, ……, Å, tog vi en beslutning om endnu en fuskerløsning. For man kan jo ikke installere noget korrekt, når alt hvad det skal installeres på er opfundet og eksekveret af en debil amøbe.

Men endelig lykkedes det, og vi var ganske stolte af os selv. Lige indtil den ene pære sagde “puff!” og døde. Og naturligvis den lampe, som har en special pære. Sådan en der koster en milliard! Sådan en som jeg jo ikke lige har råd til at købe. Sådan en som åbenbart ikke kan tåle at stå et helt sikkert og stille sted uden at blive brugt i et års tid. Tak, Karma! Hvad fanden har jeg nu gjort dig?!

Næste gang jeg skal have en lejlighed, skal jeg have en med normale, funktionelle el-installationer. Eller bare kun have Ikea-lamper, der ikke kræver så meget (som eks. fancy pærer). Eller bare droppe elektrisk lys og gå tilbage til stearinlys. Eller bare gifte mig med en elektriker. Jeg skal i hvert fald ikke sætte flere lamper op i denne lejlighed. Det holder min tålmodighed og nerver bare ikke til.

Categories: gør-det-selv

Ord-elske-liste VI – F edition » « Shit I say to my dog III

8 Comments

  1. Det skulle være så charmerende at bo i gamle ejendomme – kender det her fra Birkeholm, som er 105 år gammelt og med gammelt elsystem etc…..:-)

  2. Du kan jo også bare skifte til de batteridrevne lamper – fås sikkert i Spejdersport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑