The CityGirl

Ligestillingsbingo

Jeg har egentlig aldrig rigtig overvejet, at jeg kunne blive diskrimineret i min jobsøgning. Ikke mere end den der hverdagsdiskrimination i form af, at jeg som 33-årig er en tikkende barselsbombe i de fleste arbejdsgiveres øjne. Men det kan jeg jo ikke gøre noget ved, så længe ingen af dem siger noget højt, og det bare er noget vi allesammen ved, men ingen siger.

Derfor havde jeg heller ikke set det komme, da jeg fik dette afslag:
jobafslag-diskrimination
Spørgsmålet er nu, om man skal tage et slag ligestillingsbingo med dem. Jeg føler mig sådan rimelig heldig.

Categories: arbejdsløs

Happy fucking Fredag d. 13 til mig! » « Giv lidt af dit forbrugsfrådseri!

12 Comments

 1. Nøj det var dumt det der… Så er man jo selv ude om det når man sender sådan en mail…

 2. Hold da op – en dumt begrundelse – til dig;-)

 3. Hold da op. Det er så dumt, at det er dumt en gang til.

  Dels fordi det digitale jo netop er det, du kan.

  Og dels fordi…. Ja, nu kan de vist godt begynde at spare sammen:
  http://www.ligebehandlingsnaevnet.dk/naevnsdatabase/afgoerelse.aspx?aid=1556&type=Resume

  • The CityGirl

   12. februar 2015 — 23:47

   Hvis de kan afgøre at det er ulovligt ikke at indkalde nogen til jobsamtale, så burde dette være a walk in the park!

   Har lige netop nu indsendt det…. Fandme spændt på om de tager den op – aner jo ikke hvordan sådan noget foregår! :-)

 4. Hvis den tekst du har kopieret ind, er korrekt, så har de da i den grad brug for en tekstforfatter… men måske har man ikk helt vidst, hvordan man skulle formulere den sidste sætning :D

  Held og lykke med sagen..

  • The CityGirl

   14. februar 2015 — 00:39

   Den er helt korrekt! Jeg har netop taget et screendump af mailen så andre kunne se, at det ikke bare var noget jeg fandt på ;-)

   Og ja, den sidste sætning er svær – sætninger i den boldgade er tit dem, der volder størst problemer :-D

 5. Run, CityGirl, Run…hele vejen hen til fagforeningen. Den der er da home safe…

  Og jeg forstår vitterlig ikke at der ikke er bedre styr på det derude i arbejdsgiverland. Eller – jo – det gør jeg måske. De er for nærige til at ha’ en jurist tilknyttet, men hello – det kunne jo være at juristen var tjent hjem sådan relativt hurtigt (nok hurtigere end den “yngre tekstforfatter”).

  • The CityGirl

   14. februar 2015 — 00:42

   Ja, jeg vil også mene at den er lige til højrebenet. Har desværre ikke fagforening, så har bare selv sendt den til Ligebehandlingsnævnet.

   Og jeg er selvsagt også rimelig “chokeret” over at man kan skrive den slags. Jeg vil jo mene, at det ikke er særlig svært at formulere et fuldstændig bullet-proof, totalt ufarligt standardafslag. Som jeg i øvrigt også får i stakkevis!

   Og de har måske brug for en jurist til at guide dem i hvad man må skrive eksternt – selvom jeg jo troede at sådan noget her var noget alle vidste! Ligesom man heller ikke må spørge om planer om graviditet osv. til jobsamtaler… Men vi bliver alle klogere – og forhåbentlig bliver denne virksomhed også klogere. Bare på den hårde måde ;-)

 6. Haha, wtf. “Da vi har flyttet arkivmapperne til en anden hylde, har vi ansat en, der er højere end dig.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑