The CityGirl

Happy fucking Fredag d. 13 til mig!

Jeg er ikke overtroisk. Faktisk slet ikke. I hvert fald ikke mere end sådan til husbehov.
Derfor tænkte jeg ikke videre over det, da jeg i går, fredag d. 13., kørte til Geel Skov i Holte for at give Dexter en tur i skoven. Og jeg har da sjældent set nogen være glad for en tur i skoven på en gråvejrsdag.

I tre kvarter gik vi rundt (eller nogen af os spænede), fra 14.15 til klokken 15.00, og da vi kom tilbage til bilen på den lettere trafikerede lille parkeringsplads, kunne jeg konstatere, at nogle røvhuller havde smadret låsen ved førersædet totalt i et forsøg på at komme ind i bilen.

Jeg har boet på Nørrebro i mere end 10 år og har haft bil det meste af tiden – og der har ALDRIG været så meget som en skramme på bilen! Men så kører man i skoven i det fashionable Nordsjælland en eftermidag, er væk i tre kvarter og så er låsen totaltsmadret.

På en måde troede jeg ikke helt på det. Det virkede simpelthen for langt ude, så jeg var lige nødt til at spørge en venlig mand på parkeringspladsen om det var kendt, at der var indbrud i biler der. Han vidste det ikke, men sagde, at han godt havde lagt mærke til nogle mistænkelige mænd, der havde stået ved min bil – men var forduftet, da han kiggede indgående på dem.

Så jeg takker den fremmede mand for at have skræmt dem væk, så de trods alt ikke kom ind i bilen (der var jo både sprinklervæske, hundetæppe og gamle cd’er der kunne stjæles….), men desværre havde de nået at ødelægge låsen.

Og så er det jo herligt, at der kun er var centrallås i den side af bilen og jeg nu skal fedte rundt i passagersiden uforholdsmæssigt meget, hver gang jeg skal ud og køre.

På mandag finder jeg ud af hvad forsikringen dækker. Men givet at jeg aldrig har brugt den forsikring (jeg bor jo på Nørrebro! Her sker aldrig noget!), så har jeg sikkert skrevet under på en eller anden vanvittig selvrisiko på en trilliard. I hvert fald gætter jeg på, at det nok er et beløb i en størrelsesorden, som ville være til at arbejde med, hvis man havde et arbejde og en normal indkomst. Hvor samme beløb i dagpengeland er i kategorien “WTF! Tror du jeg skider guld og diamanter?!”

Happy fucking Fredag d. 13. til mig!

Categories: uventet drejning

Fødselsdag med terror-krymmel » « Ligestillingsbingo

10 Comments

 1. Når man mindst venter det.. med titlen havde jeg sgu lige troet der var job gevinst fredag den 13. MEN nej… blot ØV ØV ØV.

  • The CityGirl

   14. februar 2015 — 19:32

   Men i det mindste fik jeg ikke flere jobafslag, som svinede mig på min alder ;-)
   Og hvis jeg bander i overskriften, så er det sjældent godt. Faktisk er mit sprog ganske grimt, når jeg er sur – også på skrift :-D

 2. Lort med lort på! Jeg mistede min cykel i denne uge – og det var kun tirsdag d. 10. Hader folk der ikke kender forskel på dit og MIT! Nix pille makker – når tingene er låst betyder det at du ikke må røre det!

  • The CityGirl

   18. februar 2015 — 01:24

   Argh! At få stjålet sin cykel er sgu værre! Jeg følte mig totalt nøgen dengang jeg var cykel-løs i Kbh for en stund. Føler med dig :-(

   • Fik købt ny cykel igår – magen til den gamle (nye – den var fra maj sidste år) så nu slipper jeg den ikke af syne. Så hvis du ser en kvinde med cykel ved kassen i netto, så er det bare mig

    • The CityGirl

     18. februar 2015 — 14:00

     Haha! Det kan jeg fandme godt forstå. Håber Netto lader dig tage cyklen med ind – det er da det mindste de kan gøre!
     Og tillykke med ny cykel! Håber I får mange år sammen :-)

     • Det håbede jeg osse men den er nu til rep. Smed mig af på første dag. Fejl på bremsesystemet som blokede og cykel stod stille mens jeg fortsatte.

      • The CityGirl

       25. februar 2015 — 00:33

       Ej, really?! En ny cykel? Jeg håber den bliver fikset inden vi rammer fredag d. 13. igen. Som jo er lige om lidt…!

 3. Arhj, altså! Og så er jeg endda bange for, at der kommer en fredag den 13. igen allerede i næste måned.

  Vi må håbe, at din selvrisiko er til at have med at gøre. I det mindste har selvrisikoen garanteret sparet dig for flere forsikringspræmiepenge i løbet af de mere end 10 år, end den koster dig nu. Selv om det måske ikke er nogen trøst lige nu…

  • The CityGirl

   18. februar 2015 — 01:26

   Ja, allerede i marts måned er det fredag d. 13. igen…. Der skal jeg bare sidde helt stille på min sofa hele dagen!

   Selvrisiko er på 2500,- hvilket jo er et normalt beløb. Det er bare et absurd beløb når man er på dagpenge… Men forsikringen var virkelig sød og fortalte, at de også havde afdragsordning, hvis jeg havde brug for det, og at det var helt ok at jeg lige selv undersøgte hvad det hele kostede inden jeg involverede dem. Så trods alt rart at tale med et forstående normalt menneske :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑